Tokokoe

Tänään oli taas tokokoe. Ei tullut ykköstä tälläkään kertaa, kun ranskalaisneiti päätti kaukoissa jysähtää maahan. Jotain pikkuvirheitä muis liikkeis. Videoo en viitti julkasta, koska seuraaminen oli ihan kauheeta, nokka maas meni melkein koko seuruun. Ei se oo haistellut enää aikoihin noin antaumuksella.. Luulin että tästä ongelmasta oltais päästy aikoja sitten.

Liikkeet oli sekoitetussa järkässä. Laitan ne nyt tohon alle siihen järjestykseen missä ne kokeessa oli.


Paikalla makaaminen 9
Pysyi hyvin maassa, mutta kun palattiin koirien viereen niin Elsa alkoi venyttelemään oikein antaumuksella. Luulin että menee nollille, koska siinä venytellessä se kyl liikkui myös eteenpäin.
Estehyppy 8
Ei istunut vaan meni maahan! En sit alkanut korjaamaan, koska menin vähän hämilleen, että mitä tässä pitää nyt tehdä. Onneksi se hyppäs sieltä maasta viereen. Luulin et tääkin menis nollille, mutta ei.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Tässäkin haisteli, kun oli maassa.
Seuraaminen taluttimetta 7,5
Aivan kauheeta haistelua.
Noutaminen 9
Luoksetulo 6,5
Tuomarin mielestä pysäytin koiran liian aikaisin. Videolta katsoen en nyt niin kauheesti ennen merkkiä ees stopannut. Pitää olla tarkempi. Elsa kyllä stoppas! Harmittaa, että tuosta meni noin paljon pisteitä. Tottakai sitä yrittää stopata koiran merkin kohdalle, mutta kun on täysii luokse tuleva koira niin vaatii ohjaajaltakin nyt opettelua, että koska sen käskyn antaa.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5
Ihan hyvä pysähdys, mutta kun palasin koiran taa niin se nenä meni taas maahan ja vähän kääntyikin siinä haistellessa.
Kauko-ohjaus 0
Toisella käskyllä maahan, kolme käskyä että nousi istumaan. Maahanmeno ekalla, mut siihen se sitten jäikin. Ei noussut enää uudestaan istumaan. Harmittaa ihan hulluna! Jos ei olis nollannut niin ykkönen olis tullut..
Kokonaisvaikutus 7,5
Kokonaispisteet: 138 p., AVO3
Tuomari: Harri Laisi

Eipä tässä nyt lannistuta. Onhan tossa muutama liike parempaa mitä aiemmassa kokeessa oli. Luoksetulon stoppiin oon tyytyväinen, kaukoissa päästiin jo puoleen väliin ja liikkeiden välit meni paremmin, ei mitään hepuleita. Tällä kertaa palkkasin vain kehumalla ja silittelyllä, en antanut mitään vapauksia joten hepuleilta säästyttiin. On vieläkin vähän hakusessa, että miten tätä voi kehua liikkeiden väleissä, koska se hepulointikynnys on aika matala. Haistelusta en nyt oo kauhean huolissaan, koska oltiin päästy haistelusta jo hyvin eroon. Tuo hallin pohja oli kyllä vaikea. Vanhan näköinen tekonurmi mikä varmasti on täynnä nameja.

Kommentit

Suositut tekstit