Rally-tokotreenit sirkuskentällä

Tänään käytiin fb-ryhmäläisten kanssa treenaa rally-tokoa sirkuskentällä. Pari alon rataa tehtiin ja myöhemmin rakennettiin vielä möllirata mikä oli tämän päivän möllikisoissa. Oli ajatus, että myös tokoilisin Elsan kanssa ja videoisin seuruuta ym, mutta kenttä oli lumen alta ihan jäässä ja aika muhkuraista joten annoin sitten olla.

Elsa oli aika vallattomalla tuulella, eteentulo oli vaikeaa ja kun siitä palkkailin niin Elsa aina hyppäs mua vasten. Sitten se myös pari kertaa varasti mun taskusta lapasen ja halus leikkiä sillä. No mä olin tylsä enkä ottanut leluja erikseen mukaan, koska oli tarkoitus myös kävellä kotiin eli en halunnut mitään reppua raahata mukana. Radat meni muuten ihan kivasti. Eteentuloa pitää siis vähän viel hioa, aika ruosteeseen päässyt. Tein myös radan ulkopuolella vähän seuruuta ja avon liikkeitä. Kaukot muuten onnistui tosi hyvin, oikein pomppas vaihdot. Miksei tällaista saada kokeisiin asti?

Meitä oli ihan kiva porukka, olisko ollut kuusi koiraa Elsan lisäksi. Jossain välissä jotkut koirat alkoi haukkumaan aika kovaa ja Elsa meni siitä vähän hämilleen. Tehtiin sitten tassunantoa siinä samalla, kun ne haukkui ja aika äkkiä Elsa sitten taas rentoutui ja saatiin jopa haukkumisen aikana muutaman kivan seuruupätkän tehtyä. Hihnakäytöstä treenattiin myös, kun käveltiin asemalta kentälle. Kerrankin ihan rauhassa saatiin treenattua sitäkin. Meni kyllä tosi hyvin, pari kehityskeskustelua käytiin matkan aikana ja muuten meno jo rauhottui ihan hyvin.

Kommentit

Suositut tekstit