Lumimyräkkä

Kuvituksena toimii pari kuvaa joululta. En jaksa alkaa sepostelemaan joulusta enää, normijoulu porukoilla ja uv:kin meni maalla. Olen myöskin tylsä enkä jaksanut tehdä mitään viime vuoden tiivistelmäpostausta ja ketä nyt kiinnostaa myöskään toisten tavoitteet joita ei kukaan lukijoista muista lukemisen jälkeen (jos siis jaksaa lukea).

Tokokisan jälkeen ollaan treenattu lähinnä niitä kokeissa pieleen menneitä asioita sekä tunnaria. Ei mitenkään kauhean tehokkaasti, mutta joka päivä jotain pientä kuitenkin. Eveliinan ja Rambo-labbiksen kanssa oli viikolla kimppatreenit. Tein lähinnä seuruuta. Pitkiä settejä. Huomasin jo joulun aikana ihan vahingossa, että seuruuta saa pidettyä yllätyksekkäämpänä, kun heittää muutaman namin palkaksi maahan tai Elsan suuhun koppina. Elsa skarppas tosi paljon, kun oikein odottaa, että minne ne namit lentää! Nyt pystyi tuota tekemään ulkonakin, kun on lunta eikä namit huku hiekkaan. Tarkoitus ei kuitenkaan ole, että siitä lähtee nuuskuttelu käyntiin vaan namien tulee olla samantien löydettävissä, että voidaan jatkaa heti hommia.

Seuruupätkiä ollaan tehty parkkiksella iltalenkin lopussa. Ihan hyvin tuo kestää ne pitemmät pätkät, joka kerta paremmin ja paremmin, ehkä se kantaa joskus kokeisiin asti..

Kaukoihin laitoin ekaksi maahanmenosanaksi "kauko" mikä on myös virittelysana. Eipä tätä tarvinnut erikseen opettaa edes, kun sanoin kauko niin Elsa meni maahan. Oon tätä nyt vähän viel vahvistanut. Toivottavasti kokeissa toimii eikä jää pää maahan liiskautuneena makaamaan. Pomppukaukoja ollaan kans treenattu.

Noudossa olen koittanut kapulan irrottamisen jälkeen pidentää aikaa ennen palkkaamista, että Elsalle tulisi mielikuva ettei liike lopu heti, kun otan kapulan siltä. Tunnarissakin ollaan taas aktivoiduttu. 3-5 toiston settejä tehty. Elsalla tuntuu olevan jotain epävarmuutta kapuloiden kans. Pari ekaa menee ihan ok, mut toistoja ei tosiaan voi olla kuin pari tai epävarmuus tulee esiin. En vielä oikein tiedä mikä tuota epävarmuutta aiheuttaa. Onko se epävarma siitä, että saako ottaa koko kapulan? Pitää joskus miettiä asiaa tarkemmin..

Mä oon taas aktivoitunut neulomisessa ja se on vienyt sitten aikaa Elsalta. En valita. Mukavaa saada taas uusia neuleita! Palmikkosukat oli lähinnä joulun projekti. Varpaista kärkeen, kyllä se kantapää noinkin sujui ja tuli ihan kivan näköiset!

Mulla on taas vihkotreenipäiväkirja. Jotenkin hyvä käydä päivän treenit glitterikynällä tuhrustaen läpi. Siinä tulee sitten ajateltua niitä treenejä enemmän. Tähän mennessä olen jopa joka päivä laittanut treenit lyhyesti ylös! Tuossa on joka päivälle oma sivunsa, ihan kätevää, näkeepä myös nopeesti ne päivät, kun ei ole tehnyt mitään. Samalla voi laittaa kokeet ym suoraan tuohon.

Mahduttiin myös Ylöjärven rally-tokokisoihin, tuplakisat siis tiedossa. Saa nähdä riittääkö Elsalla potkua kahteen starttiin samalle päivälle. Pitäisi taas muistella rallyjuttuja. Pyörähdyksiä nyt on tullut jonkin verran tehtyä seuruutreenien yhteydessä, muuten ei olla treenattu rallya yhtään.

Kommentit

Suositut tekstit