Keskiviikkona Kompassilla

Keskiviikkona treenattiin Hannan ja Kuplan kanssa Kompassin agipuolella. Suuntasin paikalle junalla, koska en jaksa änkeä työmatkaliikenteessä täyteen bussiin koiran kanssa. Ajatuksena ihan hyvä, mutta toteutus oli sitten ihan hirveä. Jätin Icebugit kotiin, koska luulin ettei siel enää olisi niin liukasta. Väärin! Oli ihan kauheeta luistinrataa koko 2 km mitä Malminkartanon asemalta oli Kompassille, onnistuin viel vähän eksymään reitistä ja navigaattori näytti vaan harmaata. Löysin onneksi lopulta perille, mut taisin jo hermostua matkalla sen verran hyvin, että se vaikutti treeniin.

Alkuun virittelin Elsaa ja otin seuruupätkiä, tää meni tosi kivasti. Elsa oli innoissaan ja seuras ihan kivasti. Sit kuitenkin alkoi alamäki, kun tokopuolelle tuli porukkaa ja äänet kaikui agipuolelle tosi hyvin. Jossain välissä tuli myös odotustilaan haukkuvia koiria odottamaan jonkun tunnin alkua.

Tein kuitenkin kaikki avon liikkeet läpi. Seuraaminen oli aivan kauheeta kuraa, kun Elsalla ei ollut fiilistä. Jäävät suht. ok. Luoksarissa kutsuin Elsan rauhallisemmin luokse kuin kokeessa ja sain Elsan stopattua jopa. Noudossa Elsa taas pomppas, kun otin kapulan. Otin sitten uusiksi ja kokeilin irroituskäskyksi "istu" ja sillä se istui ja luovutti kapulan. Taidan tosiaan käyttää "istu" -käskyä myös tulevassa kokeessa. Kaukot meni ihan hyvin, eka maahanmeno "kauko" -käskyllä, meni pää maahan, luulin ettei nouse istumaan, mutta nousi.

Harmitti kun lelut jäi kotiin. Leikittiin sitten vähän lapasella ja sain ihan hetkeksi jotain meininkiä siihen hommaan. Oliskohan sitä saanut leikkimisellä koko tunnista paremman? Miksi ees unohdin ottaa lelut mukaan?

Näin jälkikäteen ajateltuna kyllä siellä onnistumisiakin oli ja saipa ainakin korjattua jotain asioita mitä ei yleensä normitreeneis esiinny vaikka kokeessa esiintyy.

Eilen ei treenattu yhtään mitään. Nautittiin vain vähän pidemmästä iltalenkistä. Tänään ollaan treenattu peruuttamista naksuttelulla ja ihan kivasti tuo tarjoaa peruuttamista. Ulkona ei ole innostanut treenata, kun joka paikka on jäässä.

Viikonlopun projektiksi voisin ottaa blogin ulkoasun remppaamisen. Alankin nyt heti hommiin, saa nähdä mihin tää johtaa. Jotain simppeliä, isommat kuvat ja kai vois noita välilehtiäkin tuohon vielä lisätä.. Kille ansaitsee vihdoin jonkun kuvauksen tänne blogiinkin, onhan se koko blogihistorian ajan esiintynyt täällä enemmän tai vähemmän..

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Suositut tekstit