Rally-toko ja toko

Ihan uskomatonta miten kuukausi on vierähtänyt viime päivityksestä! Ei ole vain ehtinyt ja tää pimeyskin on imenyt mehut aika hyvin. Sitäpaitsi onhan sitä nyt muutakin elämää kuin koirat!

Koiranettiin on ilmestynyt vihdoin ja viimein näkyviin Elsan RTK1-koulari, jee! Mun murmelin ensimmäinen koulari. Samalla tajusin etten ole kirjoittanut mitään siitä, että käytiin myös rally-tokon avo korkkaamassa Riihimäellä viime kuussa. Luonnos siitä kyllä on ollut, mutta ilmeisesti oli tullut laiskuus säätää kuvien koot oikeiksi.

Myöhäiset ratatreenit kentällä
Avoon ei pitänyt ilmoittaa näin nopeasti ja ilmoitinkin Elsan ennen kuin se edes osasi paria avon kylttiä. Niitä sitten hinkattiinki kolme kertaa päivässä miniseteissä, että sai uudet temput ranskalaisneidin päähän ja vähän yleistettyä niitä ja tehtyä parit ratatreenitkin ennen koetta. Perusasennosta seisomaan nousu oli muuten yllättävän vaikea temppu vaikka eihän se ole kuin kauko sivulla. Sitä sai kyllä hinkata aikansa. Pyörähdyskin oli vähän hämmentävää alkuun Elsasta, koska eihän nyt sivulla ollessa ole ennenkään ollut lupaa säätää mitään ylimääräistä ja nyt pitikin sitten tehdä pyörähdys!

22.11. oli tosiaan Riihimäellä kisa. Rata  ei ollut ehkä helpoin ja oikeastaan heti ensimmäinen kyltti oli se perusasennosta seisomaan nousu ja koiran kiertäminen. Huh että jännitti. Siinä edellisen ollessa radalla hinkkasin kehän ulkopuolella varmaan lähemmäs kymmenen kertaa tuon seisomisjutun. Meni onneksi radalla tosi hyvin. Pisteitä tuli 80 eli hyväksytty tulos. Jännä, että pisteitä tuli noin vähän sillä radalla tuntui ekaa kertaa tosi hyvältä meno. Uusein pari kylttiä ja yhdestä meni -10 pistettä.

Saa nähdä koska on seuraavat rallykisat. Kisoja ei ainakaan pk-seudulla paljoa ole keväällä. Aloitettiin jo treenaamaan voittajan kylttejä. Tarkoitus olisi sitten siirtyä suoraan voittajaan, kun saa RTK2:n. Nyt joulukuu kuitenkin treenataan eniten tokoa sillä loppiaisena on AVO:n korkkaus. Jännittää ihan hulluna! Treenattuki on ihan hulluna, avoa avoa avoa. Melkein tulee jo korvista ulos koko luokka, mutta paljon pientä hinkattavaa piisaa. Ollaankin melkein joka päivä iltalenkillä käyty kentällä tekemässä jotain pientä. Kimppatreenejäkin on ollut melkein viikottain. Nyt pitää kyllä ottaa kisaan asti kuurina paljon kokeenomaista settiä.

Kommentit

Suositut tekstit