Parin viikon kuulumisia

En ole ehtinyt päivittämään oikein mitään. Kännykkäkuvat tökkii, ei jaksa raahata tuota järkkäriäkään joka paikkaan. Olympus PEN on kyllä vakavasti harkinnassa. Tänäänkin oli niin ihana lenkki uusissa lenkkimaastoissa ja olisi saanut ihania kuvia, mutta en edes yrittänyt ottaa kännykällä, kun ilma oli aika harmaa. Pieni hyvänlaatuinen kamera kyllä olis nyt paikallaan. Järkkärin kantaminen lenkeille mukaan ei houkuta, toimistotyöntekijällä kun muutenkin ärtyy niska-hartiaseutu jo pelkästä ajatuksesta..

Ei ole ollut aikaa päivittää, mutta nyt sitä näyttäisi olevan. Elsan kanssa käytiin päivällä parin tunnin lenkki pelloilla ja nyt Elsa on ontunut toista takajalkaa. Ilmeisesti tassussa on jotain, kun sitä nuoli. En löytänyt tassusta mitään, kummallista kun se keventää sitä jalkaa selvästi. Huominen kisaharkka jää nyt välistä. Pakko pitää Elsa nyt levossa, koska viikonloppuna on rally-tokokisat tulossa.

Jotain kuvia nyt kuitenkin kännykästä. Matkustettiin rally-tokokisojen jälkeen junalla maalle. Otin etätyökoneen mukaan ja tein viikon verran etätöitä vanhempien luona. Tuntui silti ihan lomalta.

Junassa selailin Krista Karhun rally-tokovihkoa. Suunnitelmia avon suhteen. Joo tein nyt niin, että ilmoitin Elsan jo avon kisoihin vaikken ollut opettanut vielä edes pyörähdystä, sivulta seisomaan nousemista, hyppyä tai houkutusta. Fiksua? No sen näkee ensi viikonloppuna miten menee. Seisomaan nousua ja pyörähdystä on nyt treenattu joka päivä ja mun mielestä ne onnistuu jo ihan kivasti. Hyppyä ei edes tarvitse treenata, koska se meni tokohyppykäskyllä kerrasta hyvin. Houkutusta olen pari kertaa tehnyt eikä siinäkään ongelmia. Onhan sitä tullut tokoa varten treenattua jo kaikenlaista luopumista joten uskon, että ne treenit auttaa houkutuksessakin. Nyt on vain tämä yksi avon koe tänä vuonna joten ensi vuoteen jää sitten seuraavat kisat.

Luntakin oli parina päivänä. Elsa sai joka päivä juosta vapaana pitkin peltoja. Melkein joka päivälle Elsa löysi peltopyyparven tai jäniksen. Oli pikkukoiralle ainakin tekemistä. Saan olla iloinen siitä, että sain Elsan pillillä luokse kesken jänisajon! Ihan kummallista! Peltopyitä se taas saatteli ulinalla aika pitkälle..

 Ihan kamalia kuvia, mutta menkööt!

Junamatkat meni tosi hyvin jälleen kerran. Saan olla iloinen koirasta jonka kanssa on helppo matkustaa kaikissa julkisissa. Enimmäkseen Elsa haluaa istua minun sylissä ja katsella maisemia, hassu otus.

Tällä viikolla minulla on ollut muutama lomapäiväkin. Käytiin siskojen kanssa Nuuksiossa. Sinne sentään raahasin järkkärin mukaan ja siitä on tulossa ihan oma postauksensa.

Torstaina käytiin Eveliinan ja Rambon kanssa treenaamassa Kompassilla kaverivuorolla. Otin enimmäkseen rallya.

Houkutukseen laitoin ensin omia tavaroita ja sitten huomasin hallissa olevan jonkun lelukopan joten laitoin senkin sitten houkutukseen. Elsa ei ollut kiinnostunut houkutuksen tavaroista paitsi silloin, kun kokeilin kiertää tuon kopan ympäri, sitten pikkukoira laittoi pään koppaan ja tutki tavaroita. Oli kyllä ihan typerää edes kokeilla kopan kiertämistä, koska ei siel kisoissakaan kierretä niitä tavaroita..

Rallyn hyppy ok, sivulta seisomaan nousu + kiertäminen ok, pyörähdystä piti viel namilla avittaa. Eiköhän tämä tästä..

Tokon seuraamista tein peilin edessä aika paljon. Elsan seuraaminen on turhan väljää ja tuntuu että sitä väljyyttä tulee kokoajan enemmän mitä pidempää pätkää tekee. En tiedä auttaako tähän oikein muu kuin nami-imutus tai kosketuskeppi. Olisin muuten ostanut kosketuskepin, mutta Kompassissa ne oli loppu.

3,5 minsan piilopaikkis onnistui tosi hyvin. Ei olla ennen edes tehty paikkamakuuta Kompassin tiloissa. Mentiin agipuolelle piiloon (agipuoli oli tyhjillään), sai hyvin verhon välistä katsottua miten makaaminen sujuu. Hyvin Elsa makas paikallaan. Ei yhtään välipalkkaustakaan.

Loppuun on ihan pakko laittaa tää kuva! Olen nyt vienyt tavaroita kirppikselle ja eihän siitä hinnoittelusta meinannut mitään tulla, kun Elsa tunki kokoajan päätä mun syliin.

Jännittää kyllä ihan hirveesti se rally-tokokoe. Näin jo unta, että olin rallykisoissa ja siellä oli ihan uusia kylttejä mitä en ollut ennen edes nähnyt eikä ollut edes mitään rataantutustumista! Nyt vain peukut pystyyn ettei ontuminen jatku ja päästäisiin sinne kisoihin asti.

Kommentit

 1. Mulla on kohta vuoden ollut Olympus Pen, ja tykkään kyllä hirveästi! Se on niin näppärä kun mahtuu takin taskuun lenkille. Eihän se isoon järkkäriin vedä vertoja ainakaan tommosella basic putkella, mutta kyllä sillä ihan kivoja kuvia ottaa. :) Jos haluat jotain tiirailla niin melkein kaikki mun blogin kuvat on sillä otettu, tosin niissä on blogger-laatu läiskäistynä päälle joka mm. himmentää värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tätä kyllä tosiaan harkita vakavasti!:)

   Poista
 2. Huhuu, mitä Elsalle kuuluu? Miten kisat meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulle näy tota uudempaa merkintää?:D Hyväksytty tulos sieltä avosta tuli onneksi.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit