Kuulumisia metsästysreissulta

Elsa lähti tiistaina Teemun luo ja keskiviikkona matka jatkui kohti Lappia. Vähän meinasi jo reissu peruuntua, koska maanantaina metsälenkillä Elsa alkoi ontumaan vasenta takajalkaansa. Tilannetta en tarkasti nähnyt miten se tapahtui, koska Elsa oli metsässä vapaana. En löytänyt jalasta mitään selittävää. Onneksi ontuminen aika äkkiä loppui eikä ole ontumista sen jälkeen esiintynyt joten uskalsin laittaa Elsan metsästysreissulle.

Apelle Elsa taas jaksoi vähän rähistä, onneksi Ape on nyt vähän tajunnut pitää Elsaan hajurakoa. Tänään näyttää jopa mahtuvan samalle sohvalle nukkumaan. Luulen, että mökillä Elsan on helpompi tutustua Apeen, koska ympäristö on tosi tuttu. Kyllä niistä viel ihan kavereita tulee kunhan tuo pentu vähän rauhoittuu tuosta. Ei ole pakko mitään bestiksiä tulla, kunhan toimeen tulee eikä toisen läsnäolo stressaisi.

Tänään Elsalla on ollut muutama lintutilanne, mutta alas ei ole mitään saatu kun metsot olivat lähteneet lentoon niin kaukaa.

Meikäläinen viettää täällä pk-seudulla nyt koiratonta aikaa. Oli muuten jännä eilen käydä kaverin kanssa lenkki ilman koiraa. Sehän oli jopa ihan kummallista kävellä, kun ei tarvinnut mistään pitää kiinni.:D Mukaan ei tarvinnut ottaa kuin avaimet ja kännykkä, kokoajan silti varmisteli että onko kakkapussit mukana ym.

Kommentit

  1. Moi pitkästa aikaa! Onpa kiva että Elsa on päässyt tositoimiin lintuhommiin😊 Cara on myös parhaillaan jahtireissulla Kuhmossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa!:) Päivittäkäähän kuulumisia blogiin jossain välissä.;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit