Ei mee lujaa treenirintamalla

Ensin tulee vuosituhannen kauhein flunssa, Elsa lähti Lappiin metsästämään ja nyt mulla on ontuva koira. Eli eipä olla varmaan kuukauteen tehty juuri mitään treeniä. Nyt koitan miettiä mitä teen tuon jallaattoman koiran kanssa. Sillä on virtaa vaikka kuinka paljon, mutta pumpuleissa pidän sen ensi viikkoon asti. Viikon päästä pitäisi olla Evolla metsästämässä ja bretonikerhon maastokoulutuskin lähestyy kovaa vauhtia. Käytin Elsan torstaina fyssarilla, löytyi varpaasta vikaa. Laseria sai siihen ja nyt vaan toivon, että vaiva lähti sillä.

Nyt tokon suhteen on hirveen huonot fiilikset. Tuntuu, että aina kun pääsee vauhtiin siinä niin tulee joko koiralle tai ohjaajalle jotain jolloin tulee taukoa. Tuntuu, että näiden taukojen takia poljetaan vain paikallaan eikä koskaan päästä eteenpäin. Saati kokeisiin asti. Ei oo kivaa, kun on koira jolla aina on jotain vaivaa. Mietein, että sillä on nyt 3/4 jalassa jotain vaivaa. Ei saisi murehtia etukäteen asioita, mutta kyllä väkisinkin miettii, että kauanko se porskuttaa ilman nivelrikkojen syntymistä..

Lenkkejä on tylsä tehdä, kun koira pitää jättää kotiin. En silti itse haluaisi jumittaa neljän seinän sisällä, kun ulkona on tänäänkin ollut aivan ihana syysilma. Elsasta on vaikea nähdä oireileeko se, ontumista on nyt esiintynyt lähinnä levon jälkeen. Muuten Elsa on omasta mielestään täysin terve ja valmis tekemään mitä vain. Hankalaa nyt arvioida tilannetta.

Tulipas masentava postaus. Jännä että edes julkaisen tämän.

Kommentit

Suositut tekstit