WDS14

Niin nähty otsikko, mutta pakkohan minunkin on kirjoittaa tästä tapahtumasta! Viime viikko oli ihan huikee, voittajanäyttelyä enemmän odotin MM-tokoa! Oli se jännää seurata ensin keskiviikko ja torstai kisoja livestreamilta ja perjantaina suuntasin katsomaan MM-finaalia paikan päältä. Oli tosi antoisaa katsoa kisoja perjantaina livenä, siitä sai niin paljon enemmän irti mitä tuhnuisesta youtube-videosta. 

Paljon tuli ajateltavaa omia treenejä ajatellen. Eniten mietein, että miten iloista palkkaaminen oli. Sais tuo kunnon sosiaalinen palkka siirtyä myös kyläkisoihin. Kyläkisojen tuomareilta olen minäkin saanut palautetta, että palkkauksen tulisi olla hillitympää. No en kyllä ainakaan nyt ala hillitsemään yhtään, se vaikuttaa kuitenkin vain kokonaisvaikutukseen jonka kerroin on yksi.

Vauhtia koirilla riitti tosi paljon, sitä ei tajunnutkaan ennen kuin oli siellä katsomossa katsomassa kisoja. Lattia vain kopisi, kun nopeat paimenet juoksi merkiltä ruutuun! Tunnarikapuloita ei mielestäni kauheasti haisteltu, olen ennen luullut että koiran olisi hyvä haistella koko kapularivi läpi ennen kuin oman ottaa suuhun.

Oli kyllä tosi antoisa päivä Energia Areenalla. Tuli sorruttua myös Berran kojuun. Mukaan lähti mm uusi treenitasku. Oli jo aikakin, tuntuu että yhdellä treenitaskulla ei pärjää, kun on aina odottamassa pesua..

Lauantaina suuntasin Messukeskukseen Maailman Voittaja -näyttelyyn, mutta lauantaina tuli lähinnä kierrettyä kojuja ja tavattua tuttuja. Olen vähän pettynyt myyntikojuihin. Samat kojut mitä on vuodesta toiseen voittaja-näyttelyissä, olisin odottanut enemmän ulkomaalaisia myyntikojuja. Kyllä sain silti kevennettyä rahapussia messutarjouksilla. Lähti kyllä niin ruokasäkkiä kuin tarvikkeitakin mukaan. Namivarastot on nyt taas täytetty ja nätti pantakin tarttui mukaan.

Sunnuntaina kävin katsomassa bretonikehää. Elsa jäi tällä kertaa kotiin, turhan kalliit bileet reppukoiralle. Paikalla oli paljon ulkomaalaisia koiria, jotka pärjäsi tosi hienosti.

Huomenna onkin jännä päivä. Elsan ensimmäinen virallinen rally-tokostartti! Elsa ei olekaan viikkoon treenannut mitään. Viime viikolla pidettiin Jennan kanssa keskiviikon "maailman voittaja-tokotreenit", Elsa treenasi liikkeiden välejä ja lähinnä tokoa. Saa nähdä miten huomenna kisoissa menee. Oikeastaan oli tarkoituskin pitää muutama päivä taukoa ennen kisoja, että pikkukoiralla on virtaa kunnolla, mutta muutamasta päivästä tulikin yli viikon tauko. On kyllä huomannut, että pelkkä liikunta ei Elsalle riitä. Kyllä se osaa iltaisin olla rasittava, kun virtaa piisaa. Tänään se jopa varasti sukan pyykkitelineestä mitä se ei ole pariin vuoteen enää tehnyt ja eilen karkasi lenkillä hetkeksi kuurona omille teilleen. Ei kuullut pilliä, mutta kun sain siihen näköyhteyden niin tuli lujaa minun luo hätäisen oloisesti. Olikohan se oikeasti eksyksissä, en ole koskaan nähnyt siltä tuollaista luoksetuloa.

Kommentit

Suositut tekstit