Viikko 31

Sitä on taas jotenkin aktivoitunut pitämään paperista treenipäiväkirjaa! Saa nähdä kuinka pitkään taas jaksaa sinne kirjotella, mutta jotenkin paperiseen päiväkirjaan saa paremmin suunniteltua treenejä ja kirjattua ne kaikki jutut ylös. Ei tänne blogiin viitti (enää..) ihan kaikesta avautua.:D Tuttu ilmiö varmaan monelle muullekin bloggaajalle.

Mutta kuitenkin, olen nyt tämän viikon ajan taas kirjoitellut treenijuttuja tuohon vaaleanpunaiseen muistikirjaan ja kyllä vaan tuntuu, että treeneissä on taas jotain järkeä.

Vaikka on tosi lämmin niin se ei estä Elsaa treenaamasta. Pitää treenit lyhyinä ja laadukkaina niin tuloksia uskon tulevan. Ollaan treenattu tokoa, rally-tokoa, noutoa ja pillityksiä. Aika paljon kyllä asioita treenattavana.

Noutoa tehtiin alkuviikosta sekä pellolla että joen rannalla. Pellolla ei ollut tietoakaan mistään paukkunoudosta, mutta veden äärellä pikkukoira meinaa rynnätä damin perään jo siinä vaiheessa kun olen sitä heittämässä veteen. Olisko se kuitenkaan lipsuneista treeneistä kiinni vai onko se vesi niin innostava elementti, että tuo lisää haasteita. Pitää nyt katsoa miten pääsee veden äärellä treenaamaan, tuntuu että nyt on sinilevästä varoiteltu tosi paljon. Huomannut olen senkin, että paukkunoutoon lähtee herkemmin jos minä heitän damin veteen, kaverin heittäessä Elsa pysyy paremmin paikalla.

Rally-tokossa alkaa peruuttamiset koira edessä jo onnistumaan ihan kivasti ilman palkkaa. Jotenkin tosi tylsä liike treenata, mutta pakkohan se on treenata, kun koepaikkakin on jo tiedossa. Päästiin muuten vain Vantaan kisoihin, Helsingin kisaan ei enää mahduttu. Ehkä ihan hyvä, että elokuussa onkin vain yhdet kisat.

Tokossa ollaan tehty lähinnä siirtymiä liikkeestä toiseen. Tehty liike ja palkka tullut vasta seuraavan liikkeen aloituskohdalla. Sosiaalinen palkka tottakai aina heti liikkeen loputtua. Alkaa itsekin jo rentoutua ihan kivasti, kun koirallekaan ei ole se palkattomuus enää mikään iso juttu ja siirtymät tullaan mun kans. Paikkamakuu on mennyt takapakkia, ei olla kesän aikana treenattu paikkamakuuta kuin pari kertaa, pitäisi nyt vaan ottaa taas sitä joka päivä.

Kommentit

  1. Hei tollasta päiväkirjaahan mäkin alan pitämään! tosiaankaan kaikkea ei kehtaa blogiin kirjoittaa, eikä sen puoleen aina jaksakaan, joten tuo ois superhyvä treenien seurailuun ja suunnitteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä kirjata johonkin vihkoon ajatuksia ylös. Mielestäni tosi kätevä eikä tarvi yhtään miettiä mitä kirjoittaa, ihan suoraan sitä mitä sylki suuhun tuo :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit