Rally-toko Vantaa

Ensimmäinen virallinen rally-tokon kisastartti takana. Päivä oli pitkä, oltiin kisapaikalla ehkä vähän liianki ajoissa säähän nähden, mutta onneksi kuumuus ei Elsaan paljoa vaikuttanut. Pisteitä tuli 82 ja siis hyväksytty tulos. Olen tosi iloinen, että heti ensimmäinen kisa meni hyvin.

Elsalla oli nuuskuttelupäivä tänään. Tein sen virheen, että menin heti edellisen koiran lähdettyä kehästä odottamaan lähtö-kyltille omaa vuoroa. En yhtään osannut odottaa, että siinä menee ikä ja terveys kunnes saatiin aloittaa. Ensi kerralla menen vasta pyydettäessä siihen kyltille niin voin viritellä Elsaa siinä odotellessa. Yhden kyltin tein uudestaan, Elsalla oli joku aivopieru, haisteli ilmaakin tuossa yhdessä nurkassa (moni muukin koira haisteli ja sain kehän jälkeen kuulla, että viereisellä kentällä oli ollut aiemmin joku hanhiparvi..) ja viimeistä kylttiä en edes tajunnut uusia vaikka Elsa meni istumisen kautta maahan. Olen silti tyytyväinen Elsaan ja videoo katsoessa näyttää Elsan häntäkin heiluvan aika kivasti.:)Kiitos vielä Ericalle Elsalle seuran pitämisestä sillä aikaa kun tutustuin rataan ja Eveliinalle kyydistä bussipysäkille + videosta!

Kommentit

 1. Ihanan iloinen Elsa! Jos ensi kerralla bongaat meidät jossakin, niin mielelläni tapaisin Elsan! Mietin bretoniakin viimeisintä koiraa hankkiessani eli pieni ajatus sellaisesta joskus kytee vieläkin päässäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää uskaltaa tulla juttelemaan.:D Oletko tulossa rally-tokokisoihin tänne pk-seudulle koska seuraavaksi?

   Poista
  2. Tule ihmeessä! Meistä kumpikaan ei pure ja vain toinen pussaa :D

   Ei taida olla kisoja ihan vähään aikaan siellä tai muuallakaan minne pääsisimme. Espoon kisat olisivat seuraavat lokakuussa, mutta vähän kaukana ja kalliit. Meille taitaa tulla ikävästi kisataukoa ja menemme kotikisoihin sitten marraskuussa Lahteen. Lisäksi katselin marraskuun lopussa Riihimäen ja Janakkalan kisoja että josko niihin.

   Poista
  3. Itse asiassa olen suunnitellut myös Lahden rallykisoja joten siellä sitten nähdään, jos molemmat saa kisapaikan.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit