Rally-tokoa Heurekalla

Tänään treenattiin rally-tokoa Jennyn ja Kiiran kanssa Heurekan nurtseilla. Sopivasti kerettiin treenata juuri ennen sateen alkamista, nyt voi ainakin hyvillä mielin vain oleilla loppupäivän sisällä lämpimässä.

Eteentuloa treenattiin enimmäkseen. Sain Elsan tulemaan eteen ilman namia pelkällä pienellä käsiavulla. Otin ihan vain suoraa eteentuloa, pari kertaa kokeilin lopuksi sivulta eteen tulemista ja sekin meni melko kivasti. Kokeilen nyt kuitenkin ensin eri suunnista eteentuloa ja lopuksi vasta molemmilta sivuilta eteentuloa niin ei heti alkuun tule liian tiukkaa käännöstä mikä on varmaan vaikeampi. Kestoa pitää kans treenata paljon. Nyt Elsa ei kauaa edessä istunut, kun alkoi jo tarjoamaan jotain muuta. Pitää kuitenkin opettaa istumaan edessä useamman minuutin ajan, koska ylemmissä luokissa on käytösruutu missä koiran pitää osata olla myös edessä istumassa useamman minuutin ajan.

Päivitin eilen Elsan sivua ja nykyään näkyy erikseen tulossivuilla eri lajien tulokset. Tulossivujen kuvat ovat osaksi vielä liian pieniä, koska kuvien koko on blogihistorian aikana muuttunut muutaman kerran. Joskus tulen muokkaamaan kuvat oikean kokoisiksi, mutta nyt saa kelvata noin.

Kommentit

Suositut tekstit