Mutaiset noutotreenit

Illan mutaiset noutotreenit takana. Vitsi Elsa oli niin paljon parempi mitä viime kesänä samalla paikkaa! Ihan uskomatonta miten koira voi muuttua vuodessa niin paljon. Elsa haki hienosti damia keskeltä kaislikkoa ja kaukaakin. Ei ollut tietoakaan tuulesta joten tehtävä oli aika vaikea, kun ei voinut haistaa damia.

Vähän innostuin niistä onnistuneista kyyhkytreeneistä ja alkoi vähän tehdä mieli kaer-kokeilemaan joten pitää hommata vesityöpisteet vielä ennen syksyä. Elsan nouto on vähän päässyt menemään takapakkia. Olen käyttänyt Elsaa tänä kesänä tosi paljon uimassa, mutta en ole aina ollut niin pilkun tarkka istuuko Elsa vai lähteekö "paukkunoutoon". Nyt saikin vähän aikaa toistella istu-käskyä ettei pikkukoira karkaa jo damia heittäessä. Eiköhän tämäkin äkkiä taas korjaannu paremmaksi. Pitäisi vielä kokeilla miten vesilinnun nouto onnistuu, Elsa ei ole ainakaan vuoteen treenannut vesilinnuilla.

Hilja oli myös mukana treeneissä ja voi kuinka Elsa olisi halunnut päästä noutamaan myös kaikki Hiljan damit.:D Voi sitä äänen määrää mitä pikkukoirasta pääsi odotellessa omaa vuoroaan. Onneksi kanakoirien kanssa ei ole niin justiinsa miten sitä ääntä pääsee vesityökokeessa niin eipä ole kauheesti intressejä alkaa treenaamaan mitään malttitreenejä.:D

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen blogi, pitääkin ruveta seurailemaan! Itselläni on nuori cockeri, jonka kanssa metsäjuttuja treenailen ihan ummikkona, yhdessä siis opitaan. Kiva löytää aihetta sivuava blogi, vaikka rotu onkin eri :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit