Lauantain tokot

Tänään tokoiltiin Eveliinan ja labbispoikien kanssa hiekkakentällä. Oli oikein ihana sää, auringossa oli tosi lämmintä, mutta kenttää varjosti metsä eli oli koirille just sopivan viileetä.

Elsa oli alkuun hihnassa tauolla ja Rambo aloitti ruututreenillä. Sitten olikin Elsan vuoro ja se oli ihan mukavasti kerännyt intoa katsellessa toisen tekemistä. Tehtiin alkuun kokeenomainen kolmen liikkeen setti liikkuroituna. Elsalla oli virtaa tosi paljon ja hyvällä mielellä teki kaikki kolme liikettä ja sosiaalinen palkka riitti oikein hyvin liikkeiden välissä. Lopuksi heitin narupallon palkaksi.

Kokeenomainen:
- alon luoksetulo: tää oli ihan katastrofi, katoin jo heti että Elsa tulee sellaisella vauhdilla että törmää ja törmäshän se. Auts. No ainakin intoo oli, ehkä toi ei törmää sit enää kun on niitä stoppeja välillä..
- jäävä maahan: ihan jees. Seuraaminen vähän väljää, mut vire just hyvä.
- avon hyppy: ei hypännyt takaisin ja istuminen oli hidasta. Ei olla tehty avon hyppyä aikoihin joten oli ehkä typerää ottaa se tähän kokeenomaiseen settiin.
Vaikka viimeinen liike ei kunnolla onnistunut niin palkkasin silti, koska oli ajatus ketjuttaa liikkeitä ja pitää hyvä fiilis koko setin ajan ja siinä kyllä onnistuttiin!

Sit treenattiin avon hyppyä, ruutua ja avon luoksaria erikseen. Hypyssä piti ottaa ihan alkeisjuttuja, koska Elsa hakeutui liian reunaan ja istuminen oli vähän kankeeta. Jätin sitten Elsan toiselle puolella ja kutsuin hypyn yli. Sitten hetken päästä onnistui jo kokeenomainen.

Ruutua tehtiin taas näyttöruutuna. Alkuun Eveliina näytti ruudun Elsalle, mutta jotenki tää ei toiminut, toimi paremmin kun kävin itse näyttämässä ruudun. Virittelysanalla hakeutui paremmin ruutuun. Hiljaa hyvä tulee ja nyt ruutuna oli ihan erilainen ruutu mitä yleensä, kartioina oli matalat merkit.

Luoksarin stoppeja ollaan tehty viimeksi keväällä, mutta nyt Elsa teki tosi kivat ja nopeat stopit. Aivan uskomatonta miten hyvät stopit tuli vaikkei olla treenattu niitä aikoihin. Muutama läpijuoksu tehtiin myös. Palkkana narupallo. Pitää ensi kerraksi heittää pallo jalkoihin eikä ilmaan. Tämän unohdan aina, mutta ohjaajakin tässä vasta opettelee.;)

Hitsi miten paljon sitä on tullut treenattua tällä kahden viikon kesälomalla! Maanantaina taas paluu työn pariin joten blogiki taas varmaan hiljenee vähän..

Kommentit

Suositut tekstit