Lämpimät rally-tokotreenit

Meillä on huomenna rally-tokon möllit joten piti tehdä vielä ratatreeni ennen möllejä. Mua kyllä nyt hirvittää pelkkä ajatuskin jostain mölleistä näillä helteillä. Jotain +30 astetta on vissiin huomiselle luvattu. No tuleepahan taas kokemusta hellekisoista joten ollaan kyllä menossa!

Treenattiin eilen Even ja Rambon kanssa. Pari tuntia siinä vierähtikin nopeasti. On tää Suomen kesä ihana, illalla kahdeksalta voi treenata ulkona ja kymmenen aikoihin kotiin tullessa oli vielä tosi valosaa ja lämmintä. Käytiin vielä koirapuistossakin matkalla kotiin, siellä oli hauska pentuseropi.

Tein palkattomasti ensimmäisen radan. Eveliina suunnitteli radan. Sisälsi paljon eteentuloja.

Kyltit: 20, 23, 25, 21, 22, 31

Rata meni muuten tosi kivasti, mutta kuvan kyltti missä pitää peruuttaa koiran ollessa edessä ei onnistunut mitenkään. Tietenkin namihoukutuksella onnistuu, ilman namia meinaa Elsa siirtyä perusasentoon. Huoh. Mä oon unohtanut täysin treenata tätä liikettä. Treenasin siinä kentällä sitten tätä eikä se oikein meinaa aueta vielä Elsalle. Ärsyttävää vaan, kun tää on aika käytetty kyltti, toivottavasti huomenna tätä kylttiä ei tarvitse suorittaa. Onneksi ensimmäiseen viralliseen kokeeseen on vielä aikaa useampi viikko joten ehditään ainakin sinne treenata tämä kuntoon.

Sitten oli toinen vähän pidempi rata. Elsa meni tämän vähän vaihtelevasti. Eipä tässä erityistä sanottavaa, tais helle ja väsymys painaa jo päälle. Oli tarkoitus tehdä tämäkin vain loppupalkalla, mutta virta ei oikein meinannut riittää loppuun asti joten auttelin ja välipalkkailin Elsaa. Nyt ei jaksa piirtää ratakaavioita, ehkä lisään ne joskus myöhemmin.

Kommentit

Suositut tekstit