Tokoilua

Kuva ajalta, kun oli ihania hellekelejä. Nyt sataa vettä ja on harmaata joten voisin kirjoitella parista kimppatokotreenistä tänne. Ollaan ihan kivasti ryhdistäydytty ja treenattu porukalla. Huomenna on tokokokeet jälleen, mutta en tiedä onko sieltä mitään tulosta tulossa, koska tuomarina on tiukka Riikka Pulliainen. Haluan kuitenkin käydä edes kerran Pulliaisen kokeessa, koska sitä tuomaria kehutaan niin paljon. Pakkohan se on itsekin nähdä millainen tuomari on kyseessä!

Viime viikolla tokoiltiin Jennan ja Edi-kettuterrierin kanssa puistossa, maanantaina Tiinan ja Enna-labbiksen kanssa Sirkuskentällä ja keskiviikkona oli isompi ryhmä johon kuului Elsan lisäksi kettuterrieri, mali ja auspai.

Hinkattiin lähinnä seuraamista ja paikkamakuuta. Seuraamista olen saanut nyt ehkä vähän taas eteenpäin, mutta se menee kyllä edelleen aika tuuliviirimäisesti, toisena päivänä hyvin ja toisena päivänä taas ei. Huominen koe saa kyllä olla viimeinen alon koe sillä olen korviani myöten täynnä alon liikkeitä. Toki se seuraaminen on suurena osana myös muissa luokissa, mutta jäädään huomisen jälkeen kesälomalle kokeista ja treenataan kesä voittajan liikkeitä ja kokeenomaisia settejä paljon.

Ajattelin että kesällä voisin tehdä joka treenissä muutaman liikkeen palkattoman setin. Näin saisin sitä palkattomuutta ja kokeenomaista treeniä yhä enemmän rutiiniksi. Jos treenin alussa olisi jonkinlainen virittely mitä teen kokeissakin ennen kehää, sen jälkeen 3 - 4 liikkeen setti ja lopuksi treenattaisiin yksittäisiä osia eri liikkeistä. Alkuun se kokeenomainen osuus voisi olla kaikkia osattuja liikkeitä luokista AVO - EVL, mutta syksyä kohden sitten ottaisin lähinnä sitä AVO:a, koska olisi ajatus, että syksyllä korkattaisiin AVO. Ehkä tällä alustavalla suunnitelmalla voisi saada jotain aikaseksi. Ei treenata liikaa, 2 - 3 kertaa viikossa, että jää aikaa myös pitkille kivoille lenkeille ja vapaapäiville. Muutaman kerran ennen AVO:n korkkausta voisi olla joku kokeenomainen treeni/mölli, jolloin tehdään kaikki kuten kokeissakin.

Kommentit

Suositut tekstit