Vielä lähempänä

Käytiin taas tokokokeilemassa, tällä kertaa paikkana Kivikon kenttä. Olosuhteet oli tosi vaativat, lämpöä noin 29 astetta ja varjossakin oli tosi kuuma. Elsa joutui vielä odottamaan omaa vuoroaan melkein kolme tuntia.

Paikkamakuussa ekassa ryhmässä kuudesta koirasta peräti neljä lähti, vain kaksi pysyi paikallaan loppuun asti. Jännitin meidän ryhmää ihan hirveesti, onneksi meidän ryhmässä kaikki pysyi maassa. Elsa oli hienosti pää maassa, kerran haisteli vähän ilmaa. Olen todella iloinen, että paikkamakuu sujui!

Yksilöliikkeissä Elsa oli viimeisenä. Elsalla oli virta ihan lopussa ja sen seuraaminen oli tosi jätättävää ja hidasta. Ei se vaan oikein jaksanut. Numeroihin olen ihan tyytyväinen. Olosuhteisiin nähden Elsa tsemppasi tosi hyvin. Tuo seuraaminen nyt harmittaa, koska vapaana seuraamisessa on kerroin neljä eli kaikista suurin ja siitä tuli huonoimmat pisteet. Paljosta ei jäänyt vaille, että olisi se koulari tullut.

Ei auta kuin kokeilla taas uudestaan jossain välissä. Kisoja vaan alkaa olemaan nyt aika vähän ja kesällä vain pari hassua kisaa. Alan olla jo aika kyllästynyt tähän luokkaan, mutta kun taas jäi niin pienestä kiinni niin kyllä mä haluan sen koularin!


Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 7
Seuraaminen taluttimetta 6
Jäävä maahan 7
Luoksetulo 8
Jäävä seiso 8
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 9
yht. 157 p. ALO2
Tuomari: Ilkka Sten

Kommentit

 1. Siinä oli ykkönen jo tosi lähellä! Kuumuudessa ei kyllä kauheasti huvita rehkiä, siinä mielessä ymmärrän Elsaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä lähellä! Elsa oli ihan naatti, oli niin hidasta menoa ettei koskaan..

   Poista
 2. Voi harmi miten lähellä ykkönen oli!
  Hyvät pisteet kuitenkin olosuhteisiin nähden ja superjee paikkikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin lähellä! Luulin jo että ykkönen olis tullut. Ihan hyvät pisteet Elsaksi, seuraaminen vaan laski pisteitä hurjasti.

   Poista
 3. Tosi hyvin teillä meni! Ihan mieletön sääli toi seuraaminen. Ens kerralla se on sit jo ihan 100 varmasti ykkönen ellei olosuhteet ole vielä huonommat.
  Ihan mielettömän kivat pisteet kyllä! Onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Toivottavasti seuraavalla kerralla sitten se viimeinen ykkönen!:)

   Poista
 4. Vitsi miten lähellä se ykkönen oli! Vähän sama kuin meidän yliaikanolla, jolla ei luokkanousua ajatellen tee mitään. Milloinkas seuraava kisa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit