Treenikuulumisia

Hui kauheeta miten sitä ei ole ehtinyt päivittämään blogia. Ennen tuli kirjattua tänne kaikki yhteistreenit, mutta nykyään ei jaksa niin yksityiskohtaisesti jokaista treeniä tänne kirjata. Viikkoon on mahtunut kaikenlaista, pari BH-kurssikertaa ja kimppatreenejä vaihtelevalla porukalla. Myös yksi kolmella jalalla pomppiminen mahtuu myös mukaan. Kerkesin jo maalata kaikki pirut seinille mitä keksein. Olin jo varma, että leikkauspöytä taas kutsuu pikkukoiraa. Ehkä sitä voi ontua jalkaa ilman, että se johtuisi polven luksoitumisesta? Onneksi tätä ontumista ei esiintynyt enää uudelleen. Tämä episodi kuitenkin aiheutti erittäin niukat yöunet ja ekalle BH-kurssikerralle menin ihan zombina, meinasin jo perua koko treenin, mutta kummasti sitä piristyi siinä omaa vuoroa odotellessa. Elsa on ollut noilla tunneilla erittäin reipas ja iloinen. Ehkä vähän turhanki paljon on virtaa piisannut tauolla. Kiva kun ne labbikset on siellä erittäin rauhallisia ja mitä mun pikkukoira tekee, käyttäytyy niinkuin joku pentu.:D Jos yritän jotain  kaivaa repusta niin Elsan pää on salamana repussa ja aina löytää sieltä jonkun lelun. Nappasi jopa nenäliinan mun kädestä ja söi sen. Kaivaa nurmikkoa, repii reppua ja ties mitä. Olenki kuullut muutamaan otteeseen kurssikaverilta, että onpas minulla touhukas koira. Ennemmän ehkä hieman jopa kauhistellen miten joku koira voi olla näin vilkas. Ei Elsa yleensä ihan tollainen ole, mutta jotenkin siinä odotellessa saa nostettua kierrokset ihan kaakkoon. Eipä se minua yhtään haittaa, tykkään Elsasta tosi paljon vaikka onkin nopea liikkeissään ja keksii kokoajan jotain puuhasteltavaa.

Tokossa Elsa on mennyt paikkamakuussa tosi paljon eteenpäin. Eilen kurssilla tehtiin paikkamakuuta yksitellen ja lähellä toinen pari teki luoksarii. Elsa pysyi hienosti maassa, pari kertaa nytkähti kutsun kuullessaan. Nenä kyllä kävi kokoajan paikkamakuussa, jännä miten siltä haistelulta silti pystyi keskittymään siihen makaamiseen ja muiden kutsujen ingooramiseen. Tuuli kyllä tosi voimakkaasti enkä edes muista koska olisi viimeksi noin paljon haistellut ilmaa. Tänään oli kimppatokotreenit ja siinä paikkamakuussa heti jätön jälkeen yksi koira lähti ohjaajan perään ja se palautettiin paikalle. Elsan vieressä koira teki istumista ja jossain vaiheessa se valahti maahan ja sitä käytiin korjaamassa. Elsa pysyi maassa vaikka oli aika paljon härdeliä ympärillä. Viereistä koiraa jopa aika voimakkaasti korjattiin eikä Elsa siitä paineistunut (noin kuukausi sitten se paineistui heti jos jollain toisella vähänkään ääni meni kovemmaksi). Olin todella iloinen, että Elsa on mennyt eteenpäin tuossa paikkamakuussa. Alkaa näkymään tunnelin päässä valoa. Hyvä kun facebookin ryhmien kautta pystyy järjestämään Elsalle eri koiria ja tilanteita paikkamakuuseen. Toivottavasti kokeissakin alkaa paremmin kestämään muiden koirien töppäilyt ilman, että aina lähtee mun luo turvaan.

Kaukoissa m - s -vaihto on onnistunut tosi hienosti. Elsalla on syttynyt lamppu päässä! Joku ilta Elsalla oli kova halu leikkiä wuballa minun kanssa. Siinä se alkoi tarjoomaan jos jonkinlaista liikettä ja sain sheipattua m - s -vaihdon ja palkkana toimi vain wubba. Nyt olen liittänyt liikkeeseen jo käsimerkinkin ja Elsan mielestä se on tosi hauska temppu. Ihanaa, että tämän sai sheipattua, Elsalla ei yleensä mikään nami-imuuttaminen johda mihinkään (kaukoissa en ole tainnut koskaan harrastaa minkäänlaista houkuttelua, kaikki vaihdot olen sheipannut ja tuntuu toimivan Elsalla). Temppu on niin hauska Elsan mielestä ettei se edes paineistu vaikken palkkaa kuin ne puhtaasti tehdyt liikkeet. Suurin osa menee hienosti, harvemmin töppäilee. Välimatka ei vielä päätä huimaa, mutta eiköhän matkan pidentäminen vähitellen onnistu. Ei ole mitään kiirettä.

Pillitreenejä ollaan parina päivänä käyty tekemässä sekä ihan kentällä että lenkillä vapaana. Alkaa se pääsiäisen pottukorvaisuus olemaan selätetty ja minulla on taas hyvin kuulolla oleva pikkukoira jota on ilo pitää vapaana. Pitäisi tuota stoppia nyt treenata enemmän linnuilla, mutta meillä on edelleen menossa hihnakäytöskuuri joten nyt ei ole ehkä viisainta nostattaa kierroksia lintujen avulla kesken lenkin, kun yritän painottaa lenkeillä rauhallisuuteen. Ehkä loppukesästä repäistään ja päästään tekemään stoppitreenejä myös linnuilla. Siinä pitäis keksiä oikea tapa miten saisi lampun syttymään..

Nyt tulee kuvaton postaus. Kamera pölyttyy hyllyssä eikä kännykkäkuvat kiinnosta tällä hetkellä. Vanhat kuvat on liian harmaita, nythän on jo kevät! Pitäisi joku päivä käydä ottaa jotain kivoja kevätkuvia.

Kommentit

  1. Elsahan on samanlainen kuin Kärsä - koko ajan kiinni jossain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Elsa ei ihan kokoaikaa enää ole tällainen, pentuna se oli ihan mahdoton :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit