Se on niinku kesä

Kai tätä nyt voi jo kesäksi kutsua, kun mittari näyttää jotain 25 astetta ihan kokoajan. Elsa on jättänyt treenikentät vähemmälle ja ollaan suunnattu koirarannalle uimaan melkein joka päivä. Elsa on tosi innoissaan uimisesta. Tänään Elsa sai muutaman uimakaverin, kaksi punaista ja yhden oranssin tytön. Rannalle oli muutama muukin eksynyt, ensimmäistä kertaa siellä oli ihan kunnolla porukkaa ja ensimmäistä kertaa muutkin uskalsivat jo uimaan. Elsahan heitti talviturkin jo joulukuussa.

Suunnitelmissa oli myös kimppatokoilu, mutta tunti hurahti nopeasti rannalla joten treenit jäivät jollekin toiselle päivälle. Partsilla Elsan kanssa viilattiin vähän täyskäännöstä paremmaksi. Täytyy vain luottaa, että seuraava tokokoe menee ilman suurempia treenejä, Elsanhan pitäisi osata kaikki liikkeet enkä usko, että parin päivän hinkkaamisella mitään mullistavaa saa aikaan.


Mulla on sellainen fiilis, että tänä kesänä Elsa pääsee uimaan useammin mitä aikaisempina kesinä. Elsa on kunnon vesipeto ja uiminen tekee varmasti hyvää polvia ajatellen.

Kommentit

  1. Hyviä uinti kuvia:) Meillä koirat pääsee joka päivä uimaan kun on niin kuuma ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit