Niin lähellä!


Tänään vietettiin lämmin ja aurinkoinen koepäivä Koivukylän kentällä. Meinasi kyllä huumori loppua jo heti alkuun, kuulin paikalle tullessa, että kaveri oli aamulla bongannut ihan koepaikan vierestä fasaanikukon. Juuri kun perjantaina vakuuttelin etten Elsaa ole viemässä minkään riistapellon lähelle kokeisiin.;) Siellä se fasaani rääkyi pitkin päivää, mutta onneksi Elsa ei sitä tainnut huomata, olihan siellä muitakin lintuja.

Paikkamakuuta jännitin tosi paljon, koska perjantain treeneissä Elsa haisteli kovasti nurmikkoa. Onneksi kokeessa se makasi suurimman osan ajasta pää maassa. Ei haistellut eikä missään vaiheessa näyttänyt mikään sitä häiritsevän. Aivan ihanaa!

Yksilöliikkeissä Elsa oli vähän omassa maailmassaan vaikka koitin sitä parhaani mukaan viritellä. Liekö kuumuus vaikuttanut? Liikkeet meni ihan kivasti kuitenkin, mutta luoksetuloon ykkösen metsästys kosahti. Tuomari istui tuolilla koko yksilöliikkeiden ajan ja luoksetulo oli tuomariin päin, Elsa pinkasi moikkaamaan tuomaria, hyppäs osaksi tuomarin syliin, siitä hyvästä vitonen. Tais kokonaisuusvaikutuskin samalla laskea. Elsa ei ole ikinä tehnyt mitään tuollaista! Tietenkin tosi kiva, että Elsa on sosiaalinen, mutta olis nyt edes liikkeen välissä mennyt moikkaamaan jos siihen on tarvetta. Hypyssä tarvi kaksi käskyä, että pysähtyi, yleensä Elsa pysähtyy kerrasta ja varmasti..

No on se kakkonenki ihan hyvä, kuusi pistettä vajaa ykkönen. Se koulari oli niin lähellä! Se oli jo melkein käsin kosketeltavissa ja sitten sitä ei tullutkaan!

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 7
Seuraaminen taluttimetta 8
Jäävä maahan 8
Luoksetulo 5
Jäävä seiso 8
Estehyppy 7
Kokonaisvaikutus 7
yht. 154 p. ALO2

Tuomari: Hannele Pörsti

Mutta me ei jäädä rypemään, uutta matoa vaan koukkuun! Laitoin jo kahteen kokeeseen ilmoa menemään, toiseen ollaan 6. varasijalla ja toisesta tuli juuri tietoa, että saatiin paikka. Enää yksi ykkönen niin olisi ensimmäinen titteli, pakkohan sitä on vielä yrittää!

Elsa osaa liikkeet, nyt oli vain huonoa tuuria. Kyllä se on ennenkin osannut tulla suoraan luokse, nyt se tuomari oli vain pakko mennä tarkistamaan juuri kesken liikkeen.

Kommentit

Suositut tekstit