ALO1


Käytiin tokokokeissa Kirkkonummella. Ajatushan on ollut, että suuntaisin suoraan avoon, mutta jotenkin nyt keväällä kisakuume kasvaa ja avon liikkeet eivät ole vielä kisavalmiit joten suunnattiin sitten aloon. Kyllä me nyt sitä koularia koitetaan vaikka alkuun ei ollut tarkoitus. Eipä jää sitten harmittamaan, jos ei tullut sellaista hankittua.

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10 Liikkeen loputtua tuomari sanoi, että testaa nyt ohjaajan rehellisyyttä ja kysyi annoinko tublakäskyn jätössä. Jotenki siinä paniikissa vastasin vaan äkkiä, että en antanut. En ole kyllä yhtään varma annoinko siinä jännityksessä tublakäskyä vai ei, kymppi tuli silti.:D
Seuraaminen kytkettynä 8,5
Seuraaminen taluttimetta 7
Jäävä maahan 8
Luoksetulo 9
Jäävä seiso 8
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 7 Kokonaisvaikutusta alensi Elsan poistuminen kehästä. Jäävistä seisominen tehtiin suoraan minun repun suuntaan ja kehuista Elsa pinkasi repulle. Sain kyllä kutsusta pikkukoiran takaisin, oli kyllä nopea lähtö. Tästä lähtien täytyy muistaa jättää se reppu johonkin piiloon. Onneksi loppupalkka oli repun sisällä ettei päässyt siihen käsiksi.
yht. 167 p. ALO1 sija 4./10Paikkamakuussa taas jännitin ihan hirveesti. Ennen kehään menoa tuomari kysyi onko joku ensimmäistä kertaa kokeissa. Kolme tais vastata, että on ja yksi sanoi ettei ole koskaan nähnyt tokokokeita kuin pari videoo youtubesta. Voitte vaan arvata kuinka suuri luotto minulla oli, että koirat pysyisivät varmasti maassa.. Onneksi Elsa oli viidentenä eli sai paikkamakuussa reunapaikan. Tämä oli viides virallinen alokasluokan koe ja ensimmäistä kertaa joka ikinen koira tässä ryhmässä pysyi maassa, kukaan ei edes noussut istumaan tai seisomaan. Vinkumista ja asentojen vaihtoa lonkalta toiselle esiintyi muutamalla. Oli kyllä taas elämäni pisimmät kaksi minuuttia. Olin niin helpottunut, kun sanottiin aika ja saa palata koiran viereen.

Elsalla oli kehässä tosi matala vire. Jotenkin niinkuin olisi vienyt puoliksi nukkuvan koiran kehään. Hienosti Elsa teki vireeseen nähden, mutta seuraavassa kokeessa täytyy muistaa kunnolla viritellä koira ennen kehää.

Pisteet ei päätä huimaa, mutta ykkönen on ykkönen. Kymmenestä koirasta vain viisi sai ykköstuloksen ja Elsa sijoittui neljänneksi. Olen todella iloinen, Elsa on ihana!

Kommentit

 1. Onnea hienosti menneestä kokeesta! Hauska tuo rehellisyyden testaaminen, varmaan automaattisesti sanoisin että enen vaikka olisi käskenytkin :D

  Mutta apua, miten tuonne aloon uskaltaa mennä jos noi paikallamakuusta lähtemiset on noin yleisiä... Hui..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Mulla on varmaan vain huono karma noissa paikkamakuissa, koska jotkut taas sanoo ettei juuri koskaan kukaan lähde. En tiedä miksi mun kohdalle sattuu aina joku lähtijä/nousija. Nytkin oli muutamalla niin levottoman näköistä makuuta, että ihme et pysyi maassa..

   Poista
 2. Onnea 1-tuloksesta! :) Kuka teillä oli tuomarina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Oho en huomannutkaan laittaa, Ilkka Sten tuomaroi.

   Poista
 3. Onnea vielä ykkösestä! :) Kohta se TK1 on plakkarissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Toivottavasti tulis jo seuraavasta kisasta, mutta koskaan ei tiedä miten käy..

   Poista
 4. Onnea täälläkin hyvästä tuloksesta, ihan huikeeta! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit