Kevättä

Pääsiäisestä tuntuu olevan ikuisuus. Joka tapauksessa vietettiin pääsiäistä vanhempieni luona maalla ja Elsalla oli aika leppoisaa aikaa treenien suhteen. Kuvasaldokin jäi nyt aika vähiin.

Elsa sai juoksennella paljon vapaana pelloilla, välillä oli havaittavissa todellista pottukorvaisuutta eikä pilliä aina kuunneltu kovinkaan kuuliaasti. Taitaa nyt pikkukoira lenkkeillä vähän aikaa enemmän hihnassa, aivan liikaa meinaa viedä nuo luonnon hajut. Koirapuistot todellakin kutsuu.

Geokätköilyä porukalla parina päivänä. Ihan uskomatonta kuinka innoissaan sitä voi vieläkin olla tästä harrastuksesta, porukalla vielä hauskempaa kuin yksin!

Elsa pääsi yhtenä päivänä äidin työpaikalle. Eihän Elsa mikään oikea kaverikoira ole, mutta kyllä Elsa tykkäsi ja varmasti oli paljon iloa myös niille kehitysvammaisille. Osuttiin juuri ruoka-aikaan paikalle ja Elsa sai paljon herkkuja! Tuli itsellekin tosi hyvä mieli.

Alkuviikon Elsa sai levätä kunnolla, mutta jo torstaina oli tokon kisaharkka. Elsa kävi tekemässä avon liikkeet läpi. Eihän ne liikkeet vielä kunnossa ole, mutta tämä kisaharkka meni kyllä paremmin mitä viimeksi. Seuraaminen oli tosi hyvää Elsaksi, jäävistä seisominen oli unohtunut ihan täysin, maahanmeno ihan jees, luoksarin stoppi valui, kaukoissa piti antaa tublakäskyjä.. Ei ole kyllä vielä virallisiin menemistä ja mietinkin, että pitäiskö perua ensi viikon mölli. Alan kallistumaan siihen, että treenataan hissukseen sekä avoa että ylempien luokkien liikkeitä ja vasta syksyllä sit taas kisakentille. Nyt ei oo ollut edes intoa treenata.

Mutta jotain ohjattuaki on tiedossa. Keväthän on tunnetusti BH-kurssien kulta-aikaa. On tarjolla jos jonkinmoista BH-kurssia ja Elsankin ilmoitin yhdelle. Sattui olemaan sopivan hintainen kurssi sopivan matkan päässä niin mennään katsomaan olisko toivoa joskus BH-kokeeseen. Maanantaina siis alkaa labbisten BH-kurssi minne Elsa epälabradorina pääsi kuitenkin mukaan. Odotan innolla kyseistä kurssia! Vaikka olen lukenut BH-kokeen säännöt moneen kertaan läpi eikä ne liikkeet ole mitään ydinfysiikkaa niin silti tuntuu siltä, että joku kurssi voisi olla hyvä käydä. En tiedä onko tänä vuonna mahiksia kokeisiin, ainakaan noin pitkä seuruupätkä ei vielä Elsalta onnistu, ehkä muut liikkeet meniskin. Kyllähän sitä haaveilen, että jos syksyllä kokeilisi sitä koetta, mutta tuo seuraaminen nyt tuntuu vain aina olevan Elsan heikoin lenkki. Pitää varmaan kohta varata joku yksäri joltain jolla olisi hyvät niksit Elsan kohdalle.. alkaa meinaan jo itseltä mielikuvitus loppua.

Kommentit

 1. Geokätköily on kyllä mukavaa! Yksin ei juuri tule käytyä, mutta kaksin tai porukalla kyllä. Pääsee todella hienoihin paikkoihin, minne ei olisi välttämättä koskaan muuten osannut mennäkään! :)

  VOI:n/EVL:n liikkeitä kannattaa kyllä alkaa ajoissa treenailemaan, sillä hyppy avosta voittajaan on melkoisen iso. Sai kyllä treenata ihan hyvän aikaa avon jälkeen, ennen kuin mekään oltiin yhtään valmiita voittajaan. Kannattaa siis hyvissä ajoin ottaa niitäkin liikkeitä jo mukaan treeneihin, vaikka vielä avo olisikin käymättä. :)

  Huomasinkin, että olitte ilmoittautuneet tokotoimikunnan BH-kurssille, hauskaa! :) Itse olen kurssilla varakouluttajana, mikäli kouluttajana toimiva Emma ei jostain syystä jollekin kurssikerralle pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina välillä ottanutkin noita ylempien luokkien liikkeitä. Esim hyppynouto onnistuu Elsalta jo tosi kivasti. Ohjattua noutoa ollaan kans ilman merkkiä tehty aika paljon, mutta merkin opetan vasta sitten kun ruutu onnistuu kunnolla. Ruudun opettaminen on jotenkin tylsää ja vaivalloista.:D Kesällä pitää kyllä ehdottomasti nyt ottaa paljon taas ylempien luokkien liikkeitä, koska ulkona niitä on tilaa tehdä. Onneksi on jotain pohjia tässä vuoden aikana tullut tehtyä niihinki liikkeisiin.:)

   Mä odotan tosi innolla ja mielenkiinnolla tuota kurssia! Tuli kyllä just hyvään saumaan, kun olin muutenkin miettinyt jotain ohjattua kurssia tälle keväälle.:) Saa nähdä miten sitä innostuu treenaamaan, kun on viikottain jotain treeniä. Yksin treenatessa helposti jämähtää tekemään samoja juttuja kerrasta toiseen..

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit