Takatalvi

Aamulla oli ihanaa kurkata ikkunasta ulos, lunta! Tuo myräkkä ei tosin innostanut paljoa ulkoilemaan, suuntasin sitten matto-ostoksille. Elsa viime viikolla oksensi minun virkkaamalle matolle ja sitä on tosi hankala näin talvella alkaa pesemään. Onneksi löysin ihan kivan maton tilalle. Elsa saikin ison pahvirullan tuhottavaksi. Muutama nami sisään ja päät ruttuun, kesti pikkukoiralla jonkin aikaa tuhota pötkö. Hauskaa miten yhdestä pahvirullasta voi olla niin paljon iloa koiralle! Toivottavasti tuo lumi nyt pysyisi edes vähän aikaa. Tänään on saanut nauttia puhtaasta koirasta. Ei tarvi joka lenkin jälkeen pestä koiraa.

Kommentit

 1. Aamulla tosiaan oli HIEMAN erinäköistä kuin eilen tai toissapäivänä. Me käytiinkin retkeilemässä ennen kaavailtua lumimyräkkää, tänään oli siis ihan hyvä päivä olla töissä sisällä. :)

  Voiei tuota mattoa! Löysit kuitenkin kivannäköisen maton näköjään tilalle. :) En ymmärrä, miksi Ennan, sen harvan kerran kun se oksentaa, pitää tietysti aina oksentaa sille kodin kalleimmalle matolle, jota ei pysty kotona edes kokonaisuudessaan pesemään... Miksi on aina pakko muutenkin oksentaa juuri matolle?? Jos Enna saa sisällä jotakin herkkua, se myös aina menee syömään tuolle matolle. Ehkä voisi ensi kerralla olla myös kaukaa viisas eikä edes sijoittaa arvokasta mattoa sinne, missä koirat oleskelevat... Matot kun eivät todellakaan ole ihan halpoja eikä tuo kyseinen matto ole edes Ikeasta tms...Luna hakeutuu aina jonnekkin oven läheisyyteen eikä ole varmaan kertaakaan oksentanut matolle. Fiksu koira! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsakin aina oksentaa matolle ja luut pitää syödä kans matolla.:( Edellisen kämpän isoa pesuhuonetta tulee kyllä ikävä, silloin pystyi pesemään talvellakin mattoja.. Nyt ei puhettakaan, että saisi kylppäriin kuivumaan.. Mieluusti olisin kokonaan ilman mattoja, mutta Elsa liukastelee näillä laminaateilla niin paljon, että koirahan siinä hajoisi.

   Matot on kyllä kalliita. Toi pisara-mattokin maksoi kyllä vähän liikaa, mutta oli kuitenkin ehkä kivoin niistä halvimmista.:D Yhden maton löysin halvalla kirpparilta. Ei oikein innosta sijoittamaan mattoon paljoa, kun sotkeentuu heti. Mä kyllä kerään noi likaiset matot varastoon odottamaan kesän matonpesukelejä, että kyllä tää mattokiintiö varmaan alkaa olemaan jo aika täysi, vihdoin ja viimein.:D Eihän nää matot mitenkään keskenään mätsää, mutta sitten kun voitan lotossa niin tulee keskenään mätsäävät matot.;D

   Poista
 2. Mulla on hankintalistalla uusia mattoja, mutta koska niiden pitäisi olla melko isoja ja budjetti on koirien takia varsin pieni (ei sitten harmita, jos niille matoille tapahtuu jotain), niin ei olekaan mikään helppo nakki! :D Saisi ikeassa olla vähän kattavammat halpismattovalikoimat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean halpismattovalikoima on ihan surkee. Mulla taitaa olla vähän kallis maku, mutta tykkään, että isot matot ovat kudottuja. Noi nukkamatot on ällön karheita paljaiden jalkojen alla.. Toi karhea pisara-matto nyt menikin sellaiseen nurkkaan ettei sen päältä ihan kauheesti tuu edes käveltyä niin ei haittaa.:D Mut isot ehdottomasti pitää olla kudottuja.:)

   Haluaisin jonkun pehmeän ja ihanan maton, mutta se taas tietää sitä, että se vain imee kaiken hiekan sisälle ja esim oksennukset olis ihan mahdottomuus pestä.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit