Puuhasteluviikko

Tää viikko onkin ollut Elsalle aikamoinen puuhasteluviikko. Maanantaina käytiin tekemässä Petikossa kevään viimeinen ns kunnon lenkki. Pikkukoira sai kirmailla kunnolla metsässä sillä päivällä siellä ei muita lenkkeilijöitä näkynyt. Elsa oli ihan innoissaan. Nyt jää nuo metsissä kaahottamiset pois syksyyn asti, alkaa luonto heräilemään ja me ainakin annetaan luonnon lisääntyä rauhassa.

Tiistaina oli extemporetreenit bretoniseurassa. Kokeiltiin siiven kanssa pelaamista, Elsa ei innostunut siivestä joten otettiin Elsalle sitten pari noutotreeniä. Hilja-bretoni taas olikin kovasti siiven perään ja innokkaasti jopa seisoi siipeä. Elsa ei ole pikkupentunakaan kiinnostunut seisomaan siivelle.. No tuo olikin nyt vain tuollainen kokeilu, että ihan sama sinänsä. Noutotreenien jälkeen käytiin pitkästä aikaa koirapuistossa ja Elsa oli siellä tosi reipas vaikka puistossa oli aika paljon porukkaa. Kaikkien kanssa tuli oikein kivasti juttuun paitsi tanskandoggi vähän pelotti.

Keskiviikkona oli kimppatokotreenit Petikossa. Oli taas ihan kivasti porukkaa paikalla. Elsalle uusiakin koirakoita. Elsa oli tosi innokas tokoilemaan ja olikin keksinyt vähän uutta noutoon. Ekaa kertaa Elsa karkasi kapulalle jo heitettäessä. Mitä ihmettä? Ei oo yhtään kivaa.. Ajattelin sitten kokeilla kapulaa takapalkkana seuruulle, koska ei tullut lelua mukaan. Kapula toimikin tosi kivasti takapalkkana ja Elsa teki tosi kivaa seuruuta keskittyneesti. Näitä lisää! Kyllä se näyttää osaavan seurata hienosti jos on kiva palkka odottamassa kentän laidalla. Palkintona Elsa pääsi noutamaan kapulan. Tehtiin myös luoksarin pysäytystä ja ryhmässä piilopaikkamakuuta.

Tänään lenkin yhteydessä käytiin tekemässä läheisessä puistossa piilopaikkis. Häiriöö oli ihan kivasti, kun parin sadan metrin päässä olevasta koirapuistosta kuului haukkumista ja toisella puolella oli jotain teinejä kuuntelemassa musiikkia. Tietenkin myös nurmikko tuo oman lisänsä puhumattakaan niistä puiston linnuista. Menin kuusen taakse piiloon (näyttiköhän niiden teinien mielestä kovinki fiksulta kun joku akka seisoo paikallaan puuhun päin?:D), kolmen minsan paikkamakuu meni tosi kivasti. Kätevä tuollainen tiheä kuusi, näki hyvin sieltä oksien välistä Elsan. Pari luoksarin stoppia ja läpijuoksua tehtiin, mutta en sitten jaksanut alkaa niitä hiomaan, kun ei ollut kuin natural menua mukana..

Noi kuvassa olevat valjaat on kyllä Elsalle aivan liian pienet vaikka myyjän kanssa muka katsottiin sopivat.. Voi harmi, tykkään tuosta väristä kovasti.

Kommentit

Suositut tekstit