Kevät

Tänään on ollut ihanan aurinkoista, suorastaan ihanan keväistä! Aamulla tehtiin Elsan kanssa pitkä lenkki ja tehtiin pellolla pillipysäytystreenejä. Alkuun Elsalla oli kunnon hösellys päällä, mutta alkoi se pottukorva sitten kuuntelemaankin kun sai pahimmat höyryt rallateltya ensin pois. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että käytin tällä kertaa acme-pilliä tuomarin pillin sijaan. Yleensä pillitellään menemään tuomarin pillillä, koska se kuuluu oikeesti kauemmaksi. Ei pelkästään omaan korvaan vaan huomaan kyllä eron Elsanki kohdalla.. Ehkä acme-pillin ääni on niin erilainen ettei reagoi samalla tavalla kuin tutumpaan ääneen. Pitää vaihdella nyt vähän pillejä välillä, se tuomarin pillin ääni on niin kova ettei viitti tykittää menemään ihan joka paikassa..:D

Tehtiin päivällä pienet tokotreenit lähikentällä. Oli tarkoitus tehdä ruutua, mutta ruutunauha ja painavat tötsät ovat kadonneet mystisesti.. Tehtiin sitten lähinnä seuraamista kentällä. Sisällä tehtiin avon kaukoja. Ihanan innokkaasti Elsa teki kun oli tennispallo palkkana.

Olin sunnuntaina Wirenin luennolla. Tuli samalla ostettua uusi kirja. Kilpailemisen taito on ollut pitkään ostoslistalla, itse asiassa yli vuoden ajan, mutta en ole muistanut tilata sitä itselle. Nyt kun olen lukenut sen noin puoleen väliin niin pakko tunnustaa, että saa kyllä tehdä paljon töitä että saa tätä kisajännäämistä vähennettyä. Voisin kirjoittaa näistä jutuista sit enemmänkin kun saan kirjan luettua. Mä niin tunnistan itseni monessakin kohtaa! Myös Wirenin luennolta jäi paljon asioita mieleen ja joitakin juttuja ollaan kokeiltu jo käytännössä. Lähinnä Elsan häiriötreeneihin on muutama kokeilun arvoinen juttu nyt mielessä.

Kaikki kuvat taas kännykkäshittii, pitäis taas alkaa ulkoiluttamaan myös sitä kameraa..

Kommentit

 1. Jaappa meille sitten häiriötreenivinkkejä kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mulla mitään erikoisia vinkkejä oo, erilaisia koira-ja ihmishäiriöitä vaan.:D

   Poista
 2. Tulis aurinkoiset kelit, niin huvittais ulkoiluttaa kameraa! En edes muista koska oon vienyt järkkärin ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, en edes muista koska oon viimeksi ulkoiluttanut järkkäriä :O

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit