Winter wonderland -noutotreenit

Tänään lumisateessa noutotreenit Hanna-Marin, Hiljan, Tyynen ja Rauhan kanssa! Elsan kanssa tehtiin markkeerauksen alkeita ja fasunoutoja. Kuvat on ihan hirveetä kuraa, itse asiassa löysin kameran kanssa yhteisen sävelen vasta Hiljan noutoja kuvatessa. No eipä mustavalkoisen koiran kuvaaminen ole koskaan helppoa jos valoa ei ole riittävästi. Lisää kuvia täällä.

Elsalla markkeeraukset lähti laajenemaan enemmän hakuun. Tähän varmasti vaikutti se, että oli lunta niin paljon ettei dameja nähnyt kauaksi. Voisi kyllä näitä treenejä tehdä enemmänkin. Elsa tykkäs ihan hirveesti, hauska seurata kun toiselle nouto on niin älyttömän hauskaa.

Fasaanin kanssa oli alkuun jotain ihmeellistä säätämistä ja se tiputettiin puolessa välissä matkaa. Saatiin kuitenkin loppuun hyvä onnistunut nouto ihan loppuun asti.

Lopuksi tytöt pääsi vielä yhteislenkille. Lunta oli sen verran paljon ettei koirat kauhean kauaksi irronneet. Tällä kertaa jopa seisojapuolikin leikki keskenään.;)

Elsa kävi myös Mustin ja Mirrin vaa'alla. Tällä kertaa vaaka näytti 15,8 kg! Viimeksi oli muistaakseni 16,2 kg. Olen viime aikoina kiinnittänyt enemmän huomiota Elsan ruokavalioon. Se pääsi vähän pulskistumaan tuossa syksyllä. Olen lähinnä vaihtanut treeninameja terveellisemmiksi. Nakkeja ei enää saa treeneissä, mieluummin lihapullia tai juustoa. Nakit taitaa muutenkin olla aivan liian suolaisia. Lelupalkkaamista olen lisännyt myös. Nyt Elsa on sopivassa painossa, samassa mitä ennen sterkkausta.

Kommentit

Suositut tekstit