Treenikooma

Nyt kävi perinteisesti, kokeen jälkeen ei ole treenaaminen napannut yhtään. Ei yhtään. Ollaan koomailtu koko viikko Elsan kans. Maanantaina olis ollut HSKP:n kurssin viimeinen tokotunti ja röyhkeesti vaan jätin menemättä. Ei kiinnostanut eikä jaksanut. Elsakin vaikutti olevan vielä väsynyt sunnuntain kisoista.

Eilen oli yhteistreenit Hannan ja Even kanssa. Olin nukkunut edeltävän yön tosi huonosti, ehkä parin tunnin yöunet ja työpäivä päälle, olin ihan koomassa tuol treeneissä. Oltiin varattu tällä kertaa Taitoa Tassuihin -tila, koska haluttiin tekonurtsitreenejä. Alkuun tehtiin vain jotain perusasentoa ja seuraamista peilin edessä. Sitten tehtiin myös hyppynoutoa. Lopputunti sitten menikin siihen, että seinän takana joku koira räksytti ja Elsa ihmetteli sitä. Eipä siinä mielentilassa sitten viittinyt mitään kunnollista treenata. Palkkailin sitten vaan Elsaa siinä kun se räksyttäjä räksytti menemään. Pitäisi varmaan mennä joku päivä koirapuiston viereen palkkaamaan Elsaa kun toiset koirat räksyttää. Ehkä se joskus siedättyy siihen räksytykseen ja ingooraa sen.

Noi olikin tämän viikon ainoat tokotreenit ja sellaiseksi ne varmaan jääkin. Lauantaina on taas tokokokeet edessä. Tällä kertaa ihan uus halli. Saa nähdä miten menee. Vähän kyllä houkuttaisi tehdä huomenna jotkut hyvän mielen hömppätreenit sillä en haluaisi jättää viimeiseksi treeniksi tollasta räksytreeniä ennen kokeita.

Ihan hauska tällainen vähän laiskempi viikko. Elsan jumppaputki on jatkunut. Tänäänkin pienen juoksulenkin jälkeen Elsa teki fyssarin antamat jumpat läpi.  Tänään meni viimeiset Natural Menu -nappulat, pitäisi niitä taikoa jostain lisää. Myös jotain takapääharjoituksia Elsa on taas päässyt tekemään. Tänään Elsa teki kolmen minuutin piilopaikkamakuun odottaessaan iltaruokaansa. Aletaan taas lisäämään piilopaikkista treeneihin, kohti avoa siis.;) Mutta lauantaina on vielä kuitenkin alokkaan kisat..

Kuvat PiskiPajan treeneistä, mua niin naurattaa noi imppaamiskuvat!:D Alemmassa kuvassa Elsa on niin keskittyneen näköinen imppaamiseen. Elsa oli kuvaushetkellä tauolla ja silloin on lupa haistella jos haluaa.

Kommentit

 1. Hyvä se on välillä vähän lepäillä reeneistä :) Tsemppiä lauantain kokeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasyy tähän lepäilyyn on varmaan se, että kun tuli jo se ykkönen niin ei ole mitään paniikkia. Kaikki muu on vain plussaa, pääasia että nyt voidaan nousta siihen avoon kesällä.;) Kiitti tsempeistä!:)

   Poista
 2. Peesaan edellistä, joskus pieni taukokin tekee hyvää :) Minne meette kokeeseen? Me ei olla mahduttu mihinkään. EVL:ssa on vähän ruuhkaa näemmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hausjärven (vai onko nyt Hyvinkäällä?) kokeisiin ollaan menossa!:D Joo aloon varmaan pääsee helpommin, tonnekki facessa kuulutettiin, että tilaa on joten laitoin sit ilmoo kun sain kaverinki lähtemään mukaan.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit