Tiistain tokotreenit

Uijui Elsasta tuli tämän päivän treeneissä niin söpöjä kuvia etten kestä! Elsa oli myös tosi pätevä muija! Suunnattiin Even ja Rambon kanssa taas PiskiPajalle, tällä kertaa viimeinen möllipalkintokerta. Tuntuu, että olisi käynyt tuolla tosi pitkän aikaa vaikka ollaan käyty vain kolme kertaa, mutta kun kerran viikossa kävi niin onhan se nyt kuitenkin kolme viikkoa. Voisin jatkossakin ottaa ko halliin omatoimivuoroja, tosi kiva treenihalli!

Tällä kertaa toisella kentällä oli jotain pk-harrastajia ja vähän alkuun mietein, että miten Elsa reagoi niihin. Niillä kun on kovasti erilainen tyyli treenata ja Elsa saattaa mennä hämilleen jos edes kuulee jonkun karjuvan koiralleen vaikkei se mitenkään kohdistuisi Elsaan. No Elsa ei ollut moksiskaan niiden treeneistä ja saatiin tehdä hyvin omia juttuja.

Liikkeestä seisominen oli taas ihan ruosteessa. Takapalkkaa käyttämällä sain taas onnistuneita seisomisia muutaman toiston jälkeen. Ihan uskomatonta miten yksi liike voi ihan kokonaan unohtua vaikka Elsa on osannut ko liikkeen jo vuoden ajan. Tein myös maahanmenoja. Seuraamista otin aika paljon kans. Elsa on kovin tykästynyt uuteen Kong-palloonsa ja se palkkautui sillä tosi hyvin hallissa.

Oli tarkoitus tehdä seuruu - luoksari - jäävä seiso -ketjuttaminen. Laitoin pallon etäpalkaksi, Elsa tietenkin karkasi palkalle seuruun jälkeen.:D No pallo sitten Evelle ja tehtiin luoksari ja seisominen onnistuneesti putkeen ja Elsa sai sitten Eveltä palkan.

Ihan lopuksi tein kahden minuutin paikkamakuun. Tällä kertaa Elsa teki paikkamakuun yksin. Laitoin Elsan makaamaan rauhalliseen nurkkaan ja Elsa makasi pää maassa sen kaksi minsaa tosi rauhallisesti. En välipalkannut kertaakaan. Tosi hyvin pää pysyi maassa vaikka toiselta puolelta kuului niiden pk-harrastajien treenejä.

Lopuksi vielä Petikkoon lenkittämään koirat. Löydettiin sieltä ihan kiva reitti vaikka suurin osa lenkkireiteistä onkin nyt latuina. Nyt on taas niin ihanan väsynyt koira.;)

Kommentit

  1. En kestä, tuo noutokapula-kuva :'D

    Kiiiitos ylläripaketista!! Oli todella mieleinen. En yhtään osannut odottaa mitään tuollaista :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit