Pientä trimmausta

Tänään päätin siistiä Elsan tassukarvoja ja leikata kynnet, lähti vähän mopo keulimaan ja lähti sitä karvaa sitten vähän muualtakin..

Elsalla jää anturoiden väleihin lumipaakkuja. Ajattelin vähän helpottaa pikkukoiran oloa ja leikkasin karvoja. Oli yllättävän hankalaa hahmottaa karvaosuudet ja varoa anturoita. Taisin selvitä karvojen leikkuuprojektista ihan hyvin sillä ainakaan tänään lenkillä ei paakkuja muodostunut tassuihin. Vielä on opeteltavaa tässäkin.

Harjasin vielä Elsan ja häntä oli taas ihan hirveessä takussa. Tuossa reuhkassa on kyllä aina ihan hirvee selvittäminen ja Elsasta näkee ettei se tykkää siitä harjaamisesta yhtään, kyllähän se varmasti ikävästi nipistelee. Tässä kohtaa lähti vähän mopo keulimaan ja leikkasin häntäkarvoista ison osan pois. En ole koskaan ennen leikannut Elsan häntäkarvoja näin paljoa. Nyt uskalsin kokeilla, koska näyttelyitäkään ei ole tulossa vähään aikaan. Jäi kyllä aika leikatun näköiseksi vaikka siistein ohennussaksilla. Olisi pitänyt enemmän siistiä, mutta eiköhän tuo parin viikon päästä näytä hiukan luonnollisemmalta. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen hännän karvoihin, ihan kiva ensikertalaiselta enkä käyttänyt edes paljoa aikaa. Onhan sitä ennen leikattu omaa tukkaa, monesti olen otsatukan leikannut itselleni, myös kerroksia ja pituuttakin pois.:D

Kommentit

  1. Kiitos aivan ihanasta paketista itseni ja Rhondan puolesta! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit