Häiriötreenit Agimestassa

Ihan heti pitää todeta, että taas näitä tammikuun treenien kuvia, mutta nytkin jäi kamera kotiin.. Mulla oli ihan törkeen huonoa tuuria tuon lauantain kokeen jälkeen. Ilmeisesti se halli olikin sen verran vetoisa, että sai minun niska-hartiaseudun ihan törkeen kipeeksi. Sunnuntaina tuli heti aamusta migreeni ja eilenki oli vielä nh-seutu niin kipee ettei mitään kunnollista pystynyt tekemään.

Tänään onneksi on jo kipu helpottanut ja päästiin Elsan kanssa treenaamaan. Tällä kertaa Elsalla oli teemana häiriöpaikkamakuu. Oltiin Agimestassa Hannan ja Even kanssa.

Paikkamakuun eri variaatioita riitti. Elsa makas yksin, kaksistaan ja kolmistaan. Otti vähän häiriöö ilmastoinnin äänistä ja muiden koirien korjailuista. Elsa makoili myös yksin siten, että Eve seuruutti ja temputti Ramboa lähellä. Rambon kaukot oli liikaa ja Elsa sikaili menemään samaan tahtiin kaukoja vaikka olis pitänyt maata paikallaan.:D Tällä kertaa jätin välipalkkaukset kokonaan pois. Tein aika lyhyitä makuusettejä enkä katsonut aikaa. Kävin aina välillä vapauttamassa ja sitten otettiin uudestaan. Nyt noi välipalkkaukset vois jättää jatkossakin pois, käy sit vapauttamassa Elsan kokonaan jos sen luona käy. Niin ja tehtiin sunnuntaina 10 minuutin paikkamakuu ilman välipalkkauksia kotona. Näitä ylipitkiä paikkiksia pitää nyt tehdä enemmän kotona.

Seuruuta otin myös häiriössä, koska kokeissa Elsa alkaa niin helposti edistämään. Naksuttelin oikeasta seuruupaikasta enkä niinkään kontaktista. Samaan aikaan Rambo ja Kupla treenaili ja oli hyvää häiriöö. Elsa alkoi kulkemaan ihan nätisti vierellä vaikka pää vähän seilasikin, mutta paljon tuli sitä kontaktiakin. Ajattelin nyt seuruussa keskittyä siihen, että siinä mun vierellä on kannattavaa kulkea enkä niinkään sitä täydellistä paikkaa ja kontaktia. Mä oon vähän liikaa ahnehtinut kun olen vaatinut sekä oikeaa paikkaa että kontaktia samalla treenikerralla. Jos tästä eteenpäin nyt alkuun vain yksi kriteeri, joko se oikea paikka taikka se kontakti, ei molempia vielä. Haluan nyt seuruun oikeasta paikasta tosi vahvan joka kestäisi myös kaikki häiriöt. Siinä onkin nyt treenaamista kevääksi. Onneksi seuraamista voi naksutella menemään ihan lenkkien yhteydessä, poiketa koirapuiston viereen tekemään treeniä taikka jonkun kaupan pihaan tms.

Kommentit

Suositut tekstit