Voihan tokoinspiraatio!

Meillä on hirveän tokopainotteinen tammikuu, aivan mahtavaa! Minä tykkään, Elsa tykkää, me tykätään! Tokokärpänen on todellakin taas puraissut ja tosi pahasti.

Viime maanantaina alkoi HSKP:n tokokurssi, mutta en jaksanut maanantaina kirjoitella mitään treenijuttuja tänne, koska ei vaan tapahtunut niin maata mullistavaa siellä. Huomisista treeneistä vois jotain koittaa kirjoitella blogiinki asti.

Tänään oli Pipa Pärssisen tokoluento, jota olen odottanut niin älyttömän kauan! Yhdeksän tuntia Agimestassa kuuntelemassa luentoa, katsomassa muutaman koiran demoilut ja rupattelemassa tokohenkisten tuttujen kanssa, aivan mahtava sunnuntai siis! Paljon tarttui mukaan uusia tosi kivoja vinkkejä tokoiluun. Mä oon ihan innoissani, muistiinpanoja tuli tehtyä paljon, äsken kirjoitin kolme sivullista Wordiin muistiinpanoja puhtaaksi enkä ehtinyt edes kunnolla avaamaan muistiinpanoja. Treeni-ideoita siis piisaa nyt pitkään ja jo heti illalla kokeilin muutamaa juttua Elsalle. Tällaiset tokoluennot on vaan niin mun juttu, niistä saa aina niin paljon energiaa ja aina jotain uutta tarttuu mukaan, nyt oikein kunnolla uutta treenittävää!

Kommentit

 1. Tännekin niitä pointteja! Kummasti niissä aina kynäsauhuaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan niitä tännekki laittaa, mutta en tiedä kuinka hyvin noi asiat aukee jos ei ole nähnyt ko treeniä? Pitää miettiä osaisinko kirjoittaa.:D No ainakin treenipostausten yhteydessä varmaan jotain tulee väkisinki. Kynä kyllä sauhus ja olis voinut sauhuta enemmänkin!

   Poista
 2. Tännekkin sitä tokoinnostusta! Kummasti neljä kuukauden agilitytauvon jäliltä oon niin huumassa siitä, ettei toko inspaa yhtään. Vaikka se periaatteessa on meijän päälaji :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos agility nyt huumaa niin eikö kannattais sitten panostaa siihen kunnolla?:D Kyllä se tokoinspis tulee kun on tullakseen, jos ei muuten niin ilmoita Pyry kokeisiin.;) Mullakin tämän treeni-innon takana taitaa nyt eniten potkia se, kun sain Elsalle koepaikan ensi kuulle.;D

   Poista
  2. No niin sitä on vähän tullut tehtyäkin, tehny 4 kk tauko molemmille hyvää :) Lauantaina ois möllitokot, taijan laittaa ilmon menemään niin jos ainaki loppuviikon skarppais sitten tokorintamallakin :D Mölliluokkaan kuitenki vaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit