Viikonlopun kuulumiset

Viikonloppuna pakkaslukemat näytti siltä, että päästiin pitkästä aikaa ihan oikeasti lenkille. Lauantaina käytiin parin tunnin lenkki ja Elsa pääsi juoksentelemaan vapaana pellolla. Voi sitä riemua! Muutaman viikon ajan lenkkeilyt ovat muistuttaneet lähinnä pikalenkkejä Pomppa päällä. Jotain hyvää noista pakkasistakin, sillä vähäiset lenkkimäärät ovat vaatineet sitten enemmän aktivointia kotona. Elsa on päässyt taas tekemään päivittäin fyssarin antamia jumppia. Jumpat olivat loppuvuodesta vähän unohtuneet, mutta nyt taas ollaan ryhdistäydytty niiden suhteen, hyvä jumppaputki jatkuu edelleen.

Sunnuntaina tokoiltiin ja lenkkeiltiin Hanna-Marin, Tyyne-tollerin ja Hilja-bretonin kanssa. Pitkästä aikaa parkkipaikkatreenit ja Elsaa kiinnosti alkuun hyvin merkatut pusikot. Saatiin kuitenkin muutama hyvä seuruutreeni otettua. Elsa tauolle ja päätin, että seuraava setti tehdään paremmin. En tajua miksi edes lepsuilin niin, että päästin koiran haistelemaan pusikkoja. Seuraavalla kerralla otin koiran heti autosta seuruuseen ja seuruutin "kehään". Sitten parin askeleen seuruu ja pallopalkka. Lopuksi lähinnä pallon heittelyä ja pikatreenit oli siinä.

Tytöt pääsivät vielä peltolenkille. Elsa otti heti vakavan työmoodin  eikä välittänyt punaisista kavereista, niinhän se aina menee seisojaporukalla. Ollaan yhdessä pellolla, mutta kaikki tutkii omaan tahtiin pusikot läpi. Siinähän voi mennä ohi hyvät lintutilanteet jos alkaa kavereiden kanssa leikkimään.;)

Tämä alkuviikko ollaan vain laiskoteltu. Maanantain tokotreenin skippasin, koska Elsa vaikutti viikonlopun jäljiltä kovin väsyneeltä ja itselläkin oli vähän motivaatio kateissa. Ihan hukkaan olisi mennyt ohjattu tokotunti jos koira on väsynyt ja ohjaajalla motivaatio kateissa. Huomenna onkin sitten aamutreenit ja perjantaillekin on sovittuna kimppatreenit.

Kommentit

Suositut tekstit