Ulkoasun freesausta

Nyt illan/yön ratoksi tekaisin uuden bannerin blogiin. Yllä oleva vanha banneri oli jo heti alkujaan mielestäni jotenkin tunkkainen. Kuitenkin se taisi blogissa olla vuoden päivät. Ainakin minulla on muistikuva, että tein sen vuosi sitten tammikuussa mökillä jossa oli niin hidas netti ettei ollut oikein muuta tekemistä illan hiljaisina tunteina..Uusi banneri on niin paljon enemmän mieleeni! Vähän meni tappeluksi tuon daminoutokuvan kanssa, mutta annoin periksi. Olkoot. Mustavalkoiset kuvat ovat Jennyn ottamia, kiitos niistä! On vähän hankala itse ottaa jotain treenikuvia samalla kun ohjaa koiraa.;)

Vähän vielä on fiksaamista, mutta mitä pidätte? Aika nopea sohellus tuo on ja minulle kun mikään ei riitä niin nään tuossakin miljoona virhettä ja yksityiskohtia olisi voinut fiksata loputtomiin. Tämä menee varmaan.. no tämän vuoden.;)

Kommentit

 1. Hitto, oonkin miettinyt, mistä toi Viphy tulee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää blogi on ollut alunperin Vipperä Hyeena, mutta jossain vaiheessa muutin sen nimen, nyt tein sitten taas comebackin tuohon Vipperä Hyeenaan.:D Se vaan kuvaa Elsan luonnetta niin hyvin.;)

   Poista
 2. En muista olenko kysynyt aiemminkin, että mitä tuo vipperä tarkoittaa :D No, kysyn uudestaan. Minulle ihan outo sana :D Vipperä? :D Ja mitä tulee bannereihin, niin ite oon ehkä maailman laiskin tekemään niitä! Osittain siksi, että niiden tekeminen on niin kamalan vaikeaa. Koskaan en saa riittävän hyvää aikaiseksi. Tuo nykyinenkin on varmaan pari vuotta jo ollut :D (jollei enemmänkin)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, hieno banneri! Voi kun osaisin tehdä noin hienoja... Nyt on ongelmana (tekosyynä) sekin, kun ei ole mitään hienoja kuvia Urposta kameran hajoamisen takia. Nykyinen bannerikin on täynnä kökköjä kännykkäkuvia :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit