Perstaitreenilöt

Elsa voitti PiskiPajan mölleistä ilmaistreenivuoroja PiskiPajalle. Voiko parempaa palkintoa olla? Voittaa kyllä kaikki krääsäpalkinnot! Luulen että koirakin saa enemmän iloa treenivuoroista kuin jostain nahkaisesta patukasta millä ei suostu mitään vetoleikkejä edes kokeilemaan.;) Sain jakaa vuorot kaverin kanssa joten suunnattiin Even ja Rambon kanssa treenaamaan.

Kovat oli treenisuunnitelmat, jotka muuttui kesken treenien. Heti alkuun oli tosi hiljaista, kaivoin treenirepusta kamppeita sen ilmastoinnin alla ja tietenkin se pamahti hurisemaan. Mä olin saada sydärin!:D Elsakin oli sopivasti siinä alla, jonkin verran ihmetteli. Hurina jatkui koko treenivuoron ajan.

Alkuun tein vähän namiheittelyä. Tämä idea tuli Pipan tokopäiviltä, ihan kivasti saa koiraan vauhtia! Idea on siis, että heitetään nami ja kun koira nappaa sen suuhun niin samantien houkutellaan koiraa ja heitetään nami toiselle puolelle. Itse ollaan paikallaan. Tein tässä sattumanvaraisesti seisomisia ja maahanmenoja. Videolta näin miten Elsa stoppas kuin seinään seisomaan, ihan hypähti.:D Joku näppärä nyt varmaan tässä kohtaa miettii, että kannattaako haisteluun taipuvalle koiralle heitellä nameja. No en usko tämän lisäävän haistelua. Kun namit pitää tarpeeksi isoina ja koiran kokoajan liikkeessä niin eipä sitä haisteluakaan varmaankaan tule. Pari kertaa Elsa hukkas namin ja jouduin vähän avittamaan, pitää siis ottaa isommat namit ensi kerralla.

Koitin tehdä jotain seuruupätkii, mutta Elsa oli jotenkin omissa maailmoissaan eikä kontaktia oikein meinannut tulla. Luulen, että se hurina vähän aiheutti levottomuutta + Rambo saattoi olla suurena häiriönä. Meidän lähellä asuu yksi iso musta labbisuros jolle Elsa haukkuu aina sen nähdessään. Ihan hirveän noloa kun mikään vastaehdollistaminenkaan ei auta tämän yksilön suhteen, ehkä niissä mustissa labbiksissa on jotain jännää. Toivottavasti Elsa Ramboon tutustuessaan hoksaa ettei niissä mustissa labbiksissa oo mitään pelättävää tai outoa. Kyllähän se nytkin vähän olisi halunnut Rambon kanssa jo leikkiä. Ehkä ensi kerralla pääsevät leikkimään?

Paikkamakuu otettiin kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla noin kolmen minuutin paikkis ja se oli ihan kamala. Elsa haisteli, ihan kokoajan piti käydä sitä kieltämässä haistelusta ja käskemässä laittaa päänsä maahan. Nuppi ei meinannut millään pysyä maassa. Sitkeesti kävin korjaamassa ja lopulta se nuppi alkoi jopa pysymään maassa. Toinen paikkis oli ihan lopussa. Se meni paremmin. Alkuun piti vähän muistuttaa siitä haistelusta, mutta sitten se pääkin jo pysyi maassa. Toinen paikkamakuu tais olla lähemmäs viisi minsaa ja kävin välipalkkaamassa.

Hyppyä piti tottakai ottaa, koska siihen oli mahdollisuus. PiskiPajalla on kyllä niin ihanan pehmeä alusta, että mielellään siellä koiraa hypyyttääkin. Palkkasin pallon heitoilla ja Elsa oli tosi innokas. Videoo katsellessa mietein, että miksi ihmeessä edes pyysin Elsaa alkupa:han, olis ollut kivempaa vaan käskeä lennosta sinne hypylle ilman tylsää pa:ta. Ensi kerralla sitten.

Loppuun koitin seuruu + jäävä seiso + luoksetulo -ketjua, mutta se meni ihan pyllylleen. Loppupalkan Elsa on sentään tajunnut tosi kivasti.

Kommentit

 1. Viime sunnuntaina Leimanin ja Leiviskän tokokoulutuksessa tehtiin kans yhelle bc:le tuota namiheittelyä, olin just hakemassa kahvia ku ne sitä selitti ja ihan ihmeissään sitten, kun en kuullut sitä alkuselostusta :D

  Millä ohjelmalla sää muuten editoit videoita? Mun on pitäny jo kauan aikaa opetella, mutta jotenki en oo uskaltanu lähtä mitään ohjelmaa koneelle lataileen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namiheittely kyllä antoi aika kivasti vauhtia noihin jääviin.:D Eipä olis uskonut miten skarppina Elsa ole.:D

   Editoin iMoviella videot.:)

   Poista
 2. Ihana muumimusa! :D Ja toi kuvaustyylihän on tosi kiva :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit