Tapaninpäivä


Tapaninpäivänä tehtiin porukalla geokätköreissu. Elsakin pääsi mukaan, koska "mummulassa" Elsan napanuora on hurjan lyhyt. Kätköilyreissu oli hurjan kostea. Yksi isokokoinen kätkö oli melkein puolillaan vettä (loki oli sentään pysynyt kuivana Minigripin ja runsaan silikonin ansiosta) ja Elsa päätti käydä pulahtamassa uimassa. Lintutornilla päästin Elsan vapaaksi ja se meni sillasta yli ison vetisen ojan, no takaisin sitten päätti tulla uimalla. Olihan se pikkukoiran logiikalla paljon nopeampi tapa tulla ojan yli, sillasta kiertäminen olisi vienyt liikaa aikaa.;) Lintutornin kätkö jäi sitten löytämättä, koska Elsalle tuli niin kylmä, että hampaat vain kalisi. Autossa käärein Elsan toppatakkini sisään.

Jouluaaton kunniaksi päätin tehdä Elsalle tokotreenisuunnitelman, nyt on koko tammikuun treenit alustavasti suunniteltu. Muutoksia tottakai tulee aivan varmasti. Tärkein asia nyt on treenata liikkeiden ketjuttamista/kokeenomaista. Välillä liikkeiden ketjuttaminen on yhtä vuoristorataa. Eilen Elsa perseili treenit täysin. Kävin Elsan kanssa läpi "pienen kehityskeskustelun" ja tänään treenilöt sitten onnistuikin jo paremmin.;) Vähän sarkasmia hei, tiedän että koiralla on myös hyviä ja huonoja päiviä, mutta ehkä se muistuttelu asiasta vähän auttoi kuitenkin asiaan..

Vähän harmittaa, että menin jo ilmoittamaan ja maksamaan Elsan ensi viikon mölleihin. Ei sitä palkkaamista viikossa vähennetä kauheasti, homma etenee hitaammin mitä luulin. Jos saisi edes pari liikettä tehtyä putkeen palkatta ja sitten superpalkka. Tammikuu tulee olemaan aika täysi tokon osalta. Möllien lisäksi on Pipa Pärssisen tokopäivä ja päästiin Elsan kanssa myös HSKP:n toko2-kurssille. Ehkä nyt aktivoituu oikein tosissaan tokon suhteen, kun on viikottaiset tokotreenit ja lisäksi tuo luento ja mölli!:)

Kommentit

Suositut tekstit