Pinkki pallo


Eilen iltalenkillä Elsa teki makeen löydön, Elsa löysi pinkin pallon! Elsa kantoi palloa niin rinta rottingilla etten voinut kieltää sitä tuomasta sitä sisälle asti. Niinpä jonkun huolimattoman pelaajan pallo adoptoitiin meille. Joku on nyt varmaan harmissaan kun ei löydä palloaan, mutta se kuuluisa elämänkoulu kyllä opettaa miten käy jos pirrastelee palloja pitkin lenkkipolkuja, ne katoaa.

Lenkit on nyt jääneet lyhyiksi, ulkona on joka paikka ihan peilijäässä, parhaillaan sataa lunta sen jään päälle. Kävin tänään katsomassa Icebugeja yhdestä kaupasta, missä Icebugin kotisivujen mukaan pitäisi niitä löytyä, ei ollut. Huomenna jatkan etsintöjä. Olisi kiva päästä loppuviikon vapaapäivinä tekemään pitkiä lenkkejä valosaan aikaan.

Elsa on ollut etevänä eilen ja tänään. Olen kesästä asti marmattanut, että pitäisi opettaa Elsalle paikkamakuussa pään laitto maahan käskystä. En ole kuitenkaan saanut aikaseksi edes kokeilla kyseistä temppua, koska se on ajatuksena ollut niin tylsä. Eilen sitten sain aikaseksi aloittaa, koska illan pitkä lenkki jäi vain korttelin pituiseksi ja alkoi ilta käymään pitkäksi meillä molemmilla. Elsa eteni nopeasti niin pitkälle, että sain nimettyä liikkeen. Tänään kokeilin kylmiltään ko temppua ja hyeenaeläin muisti sen! Wohoo! Nyt vain sitten kestoa ja häiriöö. Nyt lähinnä nolottaa kun vitkuttelin sen kouluttamisessa..

Kommentit

 1. Voi että! Hieno pallo! :D Hanni tykkäsi varastella (meidän) sählypalloja nuorena, mutta ne piti siltä kieltää, koska sen suuhun ne oli liian suuria ja kulmurit jäi noihin reikiin, jolloin kita jäi ammolleen :D ei se sen varasteluita kyllä koskaan hillinnyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hannia.:D Luulisi, että olisi tarpeeksi epämiellyttävä kokemus jos hampaat jää reikiin jumiin.:)

   Poista
 2. Eihän sitä nyt noin hienoa palloa voi jättää ulos yksinään. :) Meillä on lenkinvarsilta koiran toimesta kannettu kotiin aika paljonkin kaikenlaista muilta hukkunutta, mm. pari jalkapalloa (joista toinen vielä ihanan pehmeäksi potkittu, saa hyvin hampailla otteen), pehmohelistin (ihan paras lelu), pieni kaapelikela (koiran ilme ojassa "Mitäh, noutokapula!"), lampaantalja... Aiempi koira, joka piti vielä hurjasti enemmän kanniskelusta ei juuri koskaan kulkenut lenkillä tyhjin suin (ellen kieltänyt ottamasta jotain mukaan), paras oli ohjaan hylätty rikkinäinen polkupyörä, jota koira ihan tosissaan oli rahtaamassa mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, teilläpä on ollut hienoja löytöjä! Täällä ei yleensä löydy kuin jotain käytettyjä nenäliinoja ja kuraisia lapasia, kummastakaan ei oikein ole iloa.:D

   Poista
 3. Viiru on löytänyt ulkoa kaksi aktivointipalloa, joiden sisälle saa esim nappuloita. Molemmat ovat punaisia, aikaväliä löytöjen välillä vuoden verran ja välimatkaa 500km. 😃 Ja voi sitä koiran riemua kun on tehnyt moisen löydön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aktivointipallo on kyllä aikamoinen löytö!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit