Messariostokset


Haluan kans esitellä pienet messariostokset mitä tuli tehtyä. Koska olin julkisilla liikenteessä ja Elsakin oli mukana, en viitsinyt kauheasti ostella tavaraa. Oikeastaan olin suunnitellut kaikki ostokset jo etukäteen enkä lipsunut yhtään. Olen tosi ylpeä itsestäni ettei mopo lähtenyt keulimaan!

- Peruspomppaa olen jo jonkin aikaa miettinyt Elsalle. Elsan Hurtan takki on hurjan sähköistyvää joten kokeillaan nyt Pomppaa. Violetti tietenkin! BOT:iakin mietein, mutta Pomppa on omaan silmään niin paljon nätimpi, että jätän sen BOT:in hankkimisen myöhemmälle..

- Bling-panta! Siis oikeesti olen jo pidemmän aikaa metsästänyt Elsalle kunnon prinsessapantaa, mutta vastaan ei ole tullut sopivaa. Harkitsin yhdessä välissä jo teettäväni sopivan, mutta se sitten jotenkin jäi. No nyt tuli vastaan niin helmi yksilö ja oli Elsalle vielä sopivan kokoinen niin en arvuutellut yhtään, suoraan vaan kassalle! Aivan ihana, tämä varmaakin menee tokopannaksi sillä lenkeillä suositaan aika paljon valjaita.

- Ei tullut kuvattua, mutta ostin Elsalle uuden näyttelypannan. Sprenger -puolikuristava ketju. Aiempi oli liian iso, nyt sai soviteltua sopivan kokoisen. Nyt pystyy taas käyttämään helminäyttelyhihnoja!

- Possunkorvanpalasia tuli ostettua. Nyt harmittaa kun ostin vain yhden pussin. Oli tosi halpoja kaikki kuivatut herkut. No ehkä näitä näyttelyitä vielä tulee.. Onhan mulla vielä pussi jotain keuhkopaloja viime kesän näyttelyistä. Tykkään antaa Elsalle noita kuivattuja köntsiä kun jätän Elsan yksin taikka sitten tokon loppupalkkana.

Huhhuh noi kuvat! Kerrankin koitin ottaa yhtenäistä taustaa vasten kuvat niin eiköhän tuohon Pomppakuvaan tullut taustalla kuivumassa oleva matto. Makuukuvaa Pompan kanssa oli ihan mahdoton ottaa, Elsalle on nyt jäänyt päälle tuo pään laittaminen maahan, koska paikkamakuussa vaadin nykyään sitä.:D No eipä minua haittaa vaikka kaikki maahanmenot olisi pää maassa..

Kommentit

 1. Ihana tuo kuva vasemmalla ylhäällä. :) Elsalla on sellainen prinsessa-ilme "eikös olekin hieno tää mun panta?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa ko kuvasta, aivan ihana ilme.:) Harmi, että vähän tärähti, muuten saattaisi päätyä vaikka seinälle.:)

   Poista
 2. Tuo violetti Pomppa on tosi kiva, olen sitä itsekin vähän kuolaillut!! :) Violetti (ja oranssi) on vaan niin Ennan värikin! Meiltä tosin löytyy jo ruskea, niin en ole raaskinut vain värin takia ostaa toista. Noiden lisäksi on vielä BOTin verkkoloimi, Hurtan pari sadetakkia ja omatekemä fleecepusakka, joten ehkä me pärjätään ilmankin. Mutta onhan se vaan niin hienon värinen!

  Suunnittelin tekeväni samanmallisen toisenkin fleecepusakan, mutta violettina, niin saan sen violetin takin! ;) Sain tehtyä sen verran hyvät kaavatkin juuri Ennalle, että tykkään jopa käyttää tuota pusakkaa enemmän, kuin takkeja. Se istuu takkejakin paremmin. :) (tosin lyhyet hihat pitäisi vielä etujalkoihin ommella, niin olisi perfect!)

  Aika hieno bling-pantakin, kyllä Elsan nyt kelpaa! Meilläkin on ollut erilaisia timanttipantoja, mutta jotenkin ne ei vaan musta mun tytöille sovi ja olen ne myynyt eteenpäin. Kun oliskin joku hieno pitkäkaulainen elegantti vinttari, sille voisi hankkia vaikka mitä blingbling pantoja!

  Ihana tuo Elsan pää maassa kuva, on jotenkin niin söpön näköistä maata tuolla tavalla! Lunallekin joskus aikoinaan opetin ja suunnittelin sen yhdistävän tokon paikkamakuuseen. Sen yhdistäminen tokoon sitten jäi eikä Luna ole hetkeen kokeissa käynytkään.

  VastaaPoista
 3. Mä olen violetista Pompasta haaveillut about vuoden ajan, en kestänyt enää odottaa.:D Meilläkin on aika paljon nyt vaatteita Elsalle. Parhaaksi on todettu neulottu villapaita, se ei ole sähköinen ja istuu hyvin, Elsaa ei vaivaa mitenkään. Tosta Hurtan takista pitää hankkiutua eroon, laitan varmaan myyntiin kun on liian iso ja sähköistävä.

  Elsa näyttää niin reppanalta pää maassa, ihan piestyltä.:D Niin Luna laittaa pään maahan vain käskystä? Elsa on nyt yleistänyt sen kaikkeen maahanmenoon, ei tarvi enää erikseen sanoa vaikken sitä ole treenannut kuin paikkamakuun yhteydessä.:D

  VastaaPoista
 4. Joo, Luna laittaa sen "käskystä" alas. :) Tosin se käsky on jäänyt hieman muodoksi "maahan, maaaaahan", jolloin se laskee päänkin. :P Olisihan sille voinut olla ihan omakin käsky, mutta ei se niin justiinsa Lunan kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä opetin ensin Elsalle, että maahan on maahan ja sit down on pää alas. Näemmä ei tarvi edes sanoa down ku menee nuppu maahan.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit