Itsenäisyyspäivä


Itsenäisyyspäivänä on lumimyräkkää piisannut. Säästä huolimatta päätin, että sisälle ei koko päiväksi jäädä! Suunnattiin Elsan kanssa pitkälle päiväkävelylle ja sadekin hellitti kun päästiin perille ja Elsa pääsi juoksentelemaan pellolla. Kyllä piristi sellainen 11 km päivälenkki, ei liukas loskakaan haitannut vaikka sukatkin pääsi kastumaan. Elsa sai häntäänsä matkalaisia ja pääsi heti kotiin päästyä kylpyyn. Kyllä oli hommaa saada irti nuo pallerosiemenet! Alkoi tulla tulosta kun laittoi häntäkarvoihin reilusti hoitoainetta. Innostuin myös siistimään Elsan turkkia, ensi viikolla voittajanäyttelyt niin pitää nyt vähän siistiä.;) Bretonihan ei saa olla trimmatun näköinen joten aika maltillisesti karvaa lähti. Häntää pitää vielä siistiä lisää ja nuo varpaiden tupsut saavat kans kyytiä, mutta toinen erä sitten parin päivän päästä kun näkee miten karva asettuu.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Kommentit

 1. Meillä lumimyrsky oli ihan ankea :< aamulla pyrytti tunnin ja siinä se oli. No, on maa sentään hätäseen valkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä pyrytti koko aamun, oikeastaan varmaan kahteen asti!:)

   Poista
 2. Meillä näkyy Pyryn turkissa vieläkin lommoja ku minä kyllästyin irrotteleen niitä jotain siemeniä ja saksin sitten pahimmat kohat :D

  Onnea messariin! Meettekö kaikkina kolmena päivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsalla yleensä tarttuu vain häntään noita (liekö muu karva liian lyhyttä että tarttuisi?) niin jaksan yleensä selvitellä niitä.:) Tosin ihan joka kerta noita ei tuu, oltiin alkuviikosta samalla pellolla niin silloin niitä ei ollut..

   Elsa menee vain la + su kehään.:)

   Poista
  2. Onnea kehiin! Harmi kun asutaan niin kaukana, muuten oisin niin kehänlaidalla kattelemassa.

   Poista
 3. Neela kerää aina ihan kaikki risut ja roskat helmakarvoihin kiinni :D Niitä onki sit kiva irrotella ja yrittää olla repimättä sitä karvaa. Tsemppiä teille kehiin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Noi karvoihin takertuvat siemenet on kyllä tiukassa kiinni! Onneksi Elsalla jää lähinnä vain häntään noita eikä sentään koko turkkiin.:D

   Poista
  2. Haaste teille! :-D

   http://dandielmo.blogspot.fi/2013/12/haaaaaste.html

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit