Yksi uusi kommentti

En tiedä minne ihmeen sivustolle toi kysymyshaastepostaus on linkattu, mutta päivittäin siihen on tullut jotain anonyymikommentteja, jotain ihan scheissee. Laitoin nyt silleen ettei tätä blogia enää pysty anonyymit kommentoimaan. Kai kaikilla nykyään on jotkut tunnarit millä voi halutessaan kommentoida ja jos jollain on sanottavaa eikä ole mitään tunnareita niin mailia voi laittaa. Sitä kommenttivahvistusta en halua käyttää, mulla menee aina itsellä hermot jos haluaa jollekin kommentoida ja sitten pitää epäselvästä kuvasta rääpiä kirjaimia ja numeroita.. jotka ei tietenkään läheskään aina mee kerrasta oikein. Monesti sitten jää johki kivaan postaukseen kommentoimatta, koska aina ei kasetti riitä niihin epäselviin kuviin.

Jotta tästä ei nyt tule pelkästään kuvatonta kommenttiavautumispostausta niin laitan parit kuvat. Niin joo, poistin sen noutajakoulutus-postauksen. Ilmeisesti moni on käsittänyt sen ihan väärin. Korjaan asian sitten kun jaksan miettiä miten tuon ulos ajatukset. Parin tunnin yöunilla ei oikein nyt juttu luista..

1. Tennispallo tai narupallo eksyy välillä iltalenkille ja mennään tekemään jotain pientä kivaa läheiselle kentälle. Pääasia että on hauskaa -meiningillä. Narupallon keksijä on neropatti, aivan mahtava väline! Elsa on taas palautellut mieleen ohituksia iltalenkeillä. Näemmä ohitustreenit on sellainen mitä pitää aina välillä ottaa kuurina niin pysyy koira yhteiskuntakelpoisena.:D Vastaehdollistaminen on nyt ollut meillä pinnalla. Enää ei hämärällä epäilyttävät ihmiset tai koirat pelota, niihin ei enää reagoida.:)

2. Olen aina ollut sitä mieltä, että koiran pitää olla sen kokoinen, että suoriutuu niin jukurttipurkkien kuin jäätelöpurnukoidenkin nuolemisesta.;) Elsa on just passeli tähän hommaan.

3. Geokätköily! Yritän tällä hetkellä kouluttaa Elsasta kunnon geokoiraa, joka etsii mulle purkit. Geokätköily on kyllä aivan mahtava juttu, tulee käytyä niin monessa paikkaa missä ei koskaan muuten tulisi käytyä. Se jännitys ja löytämisen ilo! Ikinä ei tiedä millainen purnukka on nollapisteessä odottamassa. Mä oon ihan koukussa!

4. Välillä tuntuu, että puolet Elsan ravinnosta koostuu Natural Menusta.;)

5. Mikähän mahtaa olla minun lemppariväri? Sattumalta takki, hihna ja huomioliivit mätsäävät keskenään.

6. Yksi ilta oli hassu. Tarmottiin Elsan kanssa tunnin pituinen iltalenkki vesisateessa. Naapurirapun tyttö kysyi haluanko tulla katsomaan, kun hän treenaa agilityä pyörävarastossa! Kyllä, mentiin Elsan kanssa katsomaan kun söpö pikkukoira hyppi agilityesteitä. Elsaki teki yhdellä esteellä pari tokohyppyä. Jotenkin tosi suloista, tyttö oli vieläpä rakentanut itse nuo esteet! Välillä siis voi tylsä iltalenkki päätyä ihan kummallisiin tilanteisiin!:D

Kommentit

 1. Hehee, meillä on samanlainen naksutin! Oli pakko ostaa pinkki kun kerta tarjolla oli :D

  Mörkö oli aika onneton noiden jogurtti- ja jätskipurkkien kanssa, kun sen nenä oli sellainen töpseli vain. Susun suppilonokka sen sijaan on ihan omiaan tohon hommaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostin ton vain värin takia, vaikka eihän kolmannelle naksuttimelle edes olisi tarvetta!:D

   Kille on ihan paras purnukoiden kanssa, koska sen kuono mahtuu ja sillä on pystyt korvat, jotka se laittaa luimuun niin saa esim taikinakulhot nuoltua ilman että naamaa sotkee! Elsalla on korvat ihan taikinassa jos sen päästää taikinakulholle.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit