Team E & E

Olen nyt ryhdistäytynyt tokon suhteen! Parina päivänä ollaan tokoiltu Jennan ja Edin kanssa, kerran tai kaksi olen treenannut Elsan kanssa iltalenkin yhteydessä. Elsalla alkaa toi mörkökausi vihdoin ja viimein olemaan ohi! Taikka sitten vain on kummituskoulutus tehonnut mitä olen tehnyt iltalenkkien yhteydessä.. Veikkaan että jälkimmäisellä on vaikutusta asiaan.. Joka tapauksessa, hienoa että voi illalla treenata hämärällä kentällä niin että Elsa keskittyy treeniin eikä kummituksiin.

Ollaan tehty tällä viikolla lähinnä alokkaan liikkeitä, ne onkin aika "mukavasti" ruosteessa. Huoooh, miten näin on päässyt käymään? No onhan tässä ollut muutakin treenattavaa kuin toko.

Seuraaminen: Tää on oikeesti mennyt hienosti eteenpäin, kumpa nyt jatkuisi tälleen! Kontakti pysyy, on innokasta, jopa niin innokasta että meinaa edistää eteenpäin. Entinen laama siis jäänyt pois. Mukavampi kyllä liian innokas kuin laamailu.

Paikkamakuu: Tämä on nyt todellisessa syynissä. En ole ottanut aikaa kuinka pitkiä settejä ollaan tehty, paljon välipalkkauksia ja eläin on pysynyt maassa.

Luoksetulo: Tänään luoksaria pitkästä aikaa. On muuten ihan ruosteessa.:D Lyhyemmältä matkalta juoksi banaanikaarella reittä päin ja siitä huono pa. Sitten otin liioitellun pitkän matkan, kiitolaukkaa luokse, reiteen ja huono pa. Sitten liioitellun pitkä kiitolaukalla ja namilla ohjasin oikeaan pa:oon. Oonko mä muuten ainoo jolle tulee tosta pa:sta mieleen jotain ihan muuta.. no -ska -liite perään hahhah!:D

Kaukot: En muista koska olisin viimeksi ottanut kaukoja ulkona. Niitä kyllä jumpataan usein iltaisin, mutta ulkona on yleensä hivuttautunut eteenpäin.. Nyt Elsalle kaukot parin metrin matkalta, hyvin pysyi ja oli nopeat kaukot.

Pitää nyt alkaa tekemään jotain kunnollista treenisuunnitelmaa, sellaista ettei jäisi jotain liikkeitä vähemmälle huomiolle. Esimerkiksi luoksari on sellainen mitä ei tule yleensä pahemmin treenattua, jotenkin tylsä liike. Nyt on niin ruosteessa, että pakko ottaa nopeita luoksareita ja olla tarkka tuosta pa:sta.

Kommentit

 1. Mulla on ihan sama ton luoksetulon kanssa – en ikinä treenaa sitä! Inhoan koko liikettä :D Sen tasapainon löytäminen stoppien ja vauhdin välille on niin hankalaa. Treenaamattomuus toki auttaa tähän, krhm.. Pitäisi ryhdistäytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä edes yhdistänyt stoppeja luoksariin ja hirvittää jo etukäteen, koska Elsa ennakoi kaiken niin helposti.:D Luoksaria en ole minäkään treenannut kuin käytännössä kokeissa ja kisaharkoissa, hups.:D

   Poista
 2. Hahhaa :D Et oo ainoo jolle tulee lyhennyksestä pa jotain muuta mieleen :D Tosin, itselleni tulee mieleen ekana "persaukinen". Liityn luoksetulon inhoajien -kerhoon. Me treenataan sitä Jäynän kanssa vain kokeissa. Muuten en tee sitä käytännössä ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo persaukinen tulee kans mieleen.:D Mutta jos joku sanoo esim "luoksetulo oli muuten hyvä, mutta huono pa" niin siitä tulee mieleen, että luoksari oli paska.:D Hahhah, miten voi tulla niin väärät mielikuvat.:D Luoksaria mäkin treenaan lähinnä kokeissa ja kisaharkoissa, niin tylsä liike että harvoin edes muistaa sen olemassaoloa..

   Poista
 3. Ihan vasta äskettäin törmäsin ensimmäistä kertaa tuohon pa lyhenteeseen ja kyllä piti aika pitkään miettiä, että mitäköhän sillä tarkoitetaan. :D Ekana tosiaan tuli mieleen juuri ihan kaikkea muuta kuin perusasento. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulin ton pa:n ekaa kertaa keväällä kisaharkoissa ja kyllä hetken mietein, että mistä ihmeestä se Jessica oikein puhuu. Onneksi hoksasin sen kuitenkin ite ettei tarvinnut kysyä.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit