Pyhäinpäivän Match Show

Elsa ja Fiina. Elsa väsähti mätsärireissulla ja nukahti junassa minun syliin, laittoi päänsä pöydälle ja torkkui menemään.:D Hyvä että junassa on huomioitu väsyneen sylikoiran tarpeet!;)

Eilinen päivä meni mätsäreissä Tattarisuolla. Tavattiin Katja ja ihana setteripentu Fiina! Monen tunnin odottelun jälkeen Elsa pääsi kehään, sininen nauha sieltä tuli ja nauhakehässä ei sijoitusta. Isoja aikuisia taisi olla päälle 30.

Elsassa on havaittavissa jonkinlaista aikuistumista. Yksi tuttu eilen sanoi, että Elsa on paljon rauhoittunut (ei ole nähnyt Elsaa varmaan puoleen vuoteen..). Elsa leikki innoissaan Fiinan kanssa, mutta jossain vaiheessa Elsaa ei enää naskalihampaisen pennun leikit jaksaneet kiinnostaa. Viime viikolla Elsa leikki bretonipennun kanssa, mutta senkään kanssa ei kiinnostanut loputtomiin leikkiä vaan huiteli mieluummin haistelemaan pellon pusikoita. Onko mulla nyt siis vihdoin aikuinen bretoni?;) Lenkilläkin se ei enää niin paljoa kohella mitä ennen.:D Huhhuh! Pitäiskö pian ottaa pentu ettei vaan pääse tottumaan tähän aikuisen koiran helpompaan arkeen? Itse asiassa viereiseen kerrostaloon on tullut hoffipentu joka on kyllä vienyt mun sydämen! Aivan ihana Elsaa isompi karvapallero, eilen mätsäreissäkin taisin vähän ihailla vieressä ollutta hoffityttöä.. En ole ikinä ennen tykästynyt noin suuriin rotuihin, ehkä tämä on vain joku ohi menevä ihastuminen..?

Kommentit

Suositut tekstit