Kimppatreenit

Lisäsin kyselyn  oikeaan sivupalkkiin. Minua kiinnostaisi kovasti tietää mistä postauksista lukijat eniten Elsan blogissa tykkää. Olisi kiva jos mahdollisimman moni vastaisi tuohon. Vastausaikaa on pari viikkoa.

Eilen oli kimppatreenit. Aivan mahtavaa, kun nyt on ollut kimppatreenejä parin kilsan päästä kotoa, voi iltalenkin tehdä samalla ja silti jää vielä aikaa tehdä kotonakin jotain kun ei mene siirtymiin tuhottomasti aikaa.

Elsalla oli virtaa ihan hirveesti! Palkkautui narupallosta vähän liikaakin, mutta kiva välillä kun on koira joka ei tunnu pysyvän nahoissaan.;) Seuraamista ei hirveesti edes viittinyt tässä tilassa ottaa, edisti ja paljon, koska odotti vain sitä palloa.

Hyppyeste oli käytettävissä joten käytin tilaisuuden hyväksi ja tein suurimman osan ajasta erilaisia hyppytehtäviä. Pakko aina hyödyntää hyppyesteet jos jollain on mukana, pitäisi kai hommata itsellekin jonkinlainen hyppyeste. Elsa singahti vauhdilla hypyt, ihan järkyttävä vauhti.:D Oikein nauratti kun pieni retoni oli ihan innoissaan. Alokkaan hyppyä, avon hyppyä ja hyppynoutoa tuli tehtyä. Hyppynoudossa käytin noutoesineenä narupalloa, koska ei ollut kapulaa mukana. Lähetin koiran aika kaukaa ja heitin pallon kauaksi ja silti se aina palasi hypyn kautta. Olin ihan hämillään, koska usein Elsa yrittää luistaa tuon takaisin hyppäämisen kiertämällä esteen. Toivottavasti sillä on nyt loksahtanut paikoilleen homman nimi.

Pari luoksaria, huono pa. Vauhtia piisas kyllä tässäkin liikkeessä.

Muutama avon kauko tuli hinkattua. Pitäisi alkaa pidentämään matkaa tässä.. vaikka eihän sillä kiire ole, koska alostakin on vasta se kolmostulos..

Paikkamakuu, pitkästä aikaa viisi koirakkoa paikkiksessa. Kävin tiheään palkkaamassa ja muuntelin vähän etäisyyttä koiraan palkkaamisen väleissä. Hyvin pysyi maassa.

Ihan huiput treenit, koska Elsa oli niin pätevä ja innokas. Lopuksi koirulit pääsi leikkimään ja Elsa oli innoissaan vaikka oli monta koiraa. Yleensä se ei leiki jos on enemmän kuin yksi koira. Jotain tässäkin nyt muuttunut parempaan suuntaan.

Tänään iltalenkillä kävin tekemässä läheisellä kentällä vähän seuruuta ja avon kaukoja. Nyt oli paljon rauhallisempi kuin eilen niin sai hyvin otettua seuruuta ilman, että lähtee edistämään. Kivaa kun nykyään pystyy treenaamaan ulkona hämärälläkin. Kunhan ei ihan vielä jäädyttäisi noita kenttiä, sitten ei ole oikein paikkoja missä treenata.

Kommentit

 1. Musta on aina niin huippua treenata, kun Rilla on sellaisessa hullussa tilassa, oli lajina aksa tai toko. :D Sellainen sikailu on välillä kivaa, kun Rilla on ainakin tosi kiltti yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa mielentilassa on kyllä hauska hullutella menemään.:D Ainakin saa kivasti vauhtia jo osattuihin liikkeisiin.:D

   Poista
 2. Täälläki on virtaa ku suuremmassaki pitäjässä, eikä ihme, kunto varmaan huipussaan ja saman tien meni metästyskausi loppumaan. Sais tulla lunta, niin otetaan Pyryn kanssa potkuri esiin ja aletaan potkutteleen reenihallille, pysyy kunto yllä :)

  Ja tuohon kyselyyn, mua kiinnostaa kaks ihan yhtä paljon eli toko ja metsästys :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit