Elsa ja Kille Travel Bug

Syksyllä geokätköilyä aloitellessa tiesin heti, että haluan laittaa oman matkalaisen, eli travel bugin kiertämään kätköstä toiseen. Kun näin Lauran laittaman RTW UFFI -tb:n, tuli heti sellainen fiilis, että haluan laittaa Elsa ja Kille -tb:n matkaan! Röyhkeästi matkein myös kuva-avaimenperä-ideankin Lauralta! En kuitenkaan keksinyt mitään kivaa aihetta yhteiselle tb:lle joten tein sitten kaksi.

Elsa-tb lähtee matkaan Ranskan Bretagneen, bretonien synnyinseuduille ja palaa takaisin Suomeen! Aika klisee varmaankin, mutta mun mielestä kuitenkin ajatuksena tosi hauska! Saa nähdä miten Elsan matka lähtee taittumaan, ensimmäisestä kätköstä se onkin jo lähtenyt jonkun matkaan ja toivottavasti suunta on oikea ja Elsa tavoittaisi joskus kotiseutunsa.;)

Kille-tb:lle suunnittelin vähän vastaavaa reissua, mutta harmaa norjanhirvikoira on rotuna niin alkukantainen, ei sillä ole niin selvää paikkaa mistä se on tarkalleen lähtöisin. Norjaa miettiessä minulle tuli mieleen extemporematka Hammerfestiin. Pohjois-Norjassa on niin tajuttoman kaunista, sitä ei voi edes sanoin kuvailla kuinka huikeat maisemat siellä on! Killen toivon matkaavan Hammerfestiin ja palaavan vielä takaisin Suomeen. Kille-tb:n laitan varmaankin viikonloppuna kätköön, ajatus hyvästä kätköpaikasta onkin jo mielessä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit