Kisaharkka

Vietin rentouttavat neljä päivää vanhempieni luona ja nyt olisi about 500 kuvaa mitkä pitäisi käsitellä läpi.. Eli ei ihan heti tule postausta siltä reissulta..;)

Viime viikolla käytiin pitkästä aikaa kisaharkassa. Oli kyllä sellainen olo, että onko tässä nyt mitään järkeä, koska ei olla treenattu kunnolla aikoihin. No mentiin kuitenkin paikalle, koska oltiin harkka jo maksettu.

Kyllä huomasi, että ruosteessa Elsa on (niin myös minäkin..). Ei ole läheskään yhtä hyvä putki päällä kuin viime keväänä. No ei kyllä minullakaan ollut sama fiilis.. Paikalla oli vain kolme koirakkoa ja aikaa tunti joten oli hyvin aikaa hinkata liikkeitä eikä tehdä vain kisanomaisesti kaikkea.


Paikkamakuu oli ihan katastrofi alkuun. Seinän takaa kuului viereisen autokorjaamon ääniä ja niihin Elsa reagoi. Nousi aika nopeesti ja lähti tulemaan minua kohti. Palautin koiran makaamaan ja kävin sitten loppuaikana pari kertaa palkkaamassa Elsaa. Oli pakko laskea kriteerejä noiden kummitusäänien takia. Tehtiin lopuksi toinen paikkamakuu, jossa lyhensin matkaa ja kävin tiheämmin palkkaamassa eikä Elsa ehtinyt nousemaan kertaakaan.

Seuraamista hinkattiin tosi paljon. Nyt pääsin muistuttelemaan Elsaa kesken seuruun ja kyllä se parani siinä sitten ihan kivasti. Käveltiin läheltä yhtä häkkiä, josta koira alkoi rähisemään ja Elsa meni siitä sekaisin kun ei nähnyt mikä siellä häkissä oli. Hinkattiin sitten seuruuta niin kauan että Elsa taas rauhottui. Elsa alkaa aina kisoissa ja harkoissa luistamaan seuruussa, nyt pääsi hyvin korjaamaan asiaa.

Jäävät oli sentään ihan ok. Luoksari myös hyvä, mutta hyppäsi taas reiteen.. Hyppy ok. Luoksepäästävyys ok.

Liikkeet tehtiin kahdessa setissä ja kävin ulkona settien välissä. Muistin ulkona, että unohdin kokonaan keskittyä niihin liikkeiden väleihin ja kehään tuloon. No toinen setti meni kyllä huomattavasti paremmin sitten kun otin koiran kunnolla mukaan liikkeiden väleissä. Ruosteessa sitä itsekin on.

Bussipysäkillä mietein kyllä, että onko tässä mitään järkeä. Jouduin odottamaan bussia melkein puoli tuntia, käveltiin sitten muutaman pysäkin verran eteenpäin. Elsa oli ehkä vähän ruosteessa, mutta se innostui leikkimään ja oli iloinen kokoajan, meillä oli yhdessä hauskaa! Kyllä tässä tokoilussa jotain järkeä on, on se mukavaa puuhaa kunhan päästään taas vauhtiin! Talvella onneksi tulee enemmän treenailtua, koska muuta aktiviteettia on taas vähemmän. Nyt syksyllä ollaan tehty pitkiä lenkkejä ja tulipa sitä tässä lomalla treenailtua ihan muitakin juttuja, mutta niistä sitten lisää kunhan saan ne kuvat jotenkin käsiteltyä.

Kommentit

 1. Onneksi tuo toko ei loppujen lopuksi oo mitään kovin vakavaa, sen huomasin yhet kokeet talkoillessa kun hallilla oli iloinen fiilis ja suorituksissa tekemisen meininki korvas monta pikku puutetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toko ole niin vakavaa, vaikka sillä sellainen maine onkin.:D Treenatakin voi niin että on oikeesti hauskaa, molemmilla.:)

   Poista
 2. Tokolla on kyllä tosiaan aika "vakava" maine :D Onneksi sitä voi tehdä ihan rennollakin meiningillä, jopa erikoisvoittajaluokassa. Tietty jos tavoitteet olisivat SM-tasolla, niin ehkä pitäisi vähän tiukemmin suhtautua pikkuvirheisiin jne :D (olen aika lepsu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän tuo maine on tullut?:D Toinen on se, että kisoihin ei millään uskalleta mennä, tosiasiassa harva siellä kisoissa osaa täydellisesti niitä liikkeitä.:) Mäkin olen aika lepsu.:P

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit