Eilisiä puuhasteluja videolla


Tällainen nopea päivitys. Tuli eilen otettua pari videopätkää ja niistä leikkasin pienen koosteen. Elsa joutui eilen kotiapulaisen hommiin ja sai kantaa roskapussia ulkona. Meni hyvin ottaen huomioon, että oli ensimmäinen kerta kun Elsa kantaa roskapussia. Seuraavalla kerralla voisin kannatuttaa sen pussin noi portaat alas ja roskakatokselle asti, siinäpä haastetta! En tiedä mikä itsetunnon kohotus tuo pussin kantaminen oli, mutta Elsa oli loppulenkin rinta rottingilla!

Elsa on päässyt myös vähän jumppaamaan. Jotain ihan pieniä juttuja ollaan vasta tehty. Voi kumpa saisi sen takapäänki sieltä hommiin, eiköhän se sieltä vielä tule. Olisi kiva saada kaikki neljä raajaa tuolle tyynylle yhtä aikaa. Pyörähdykset oikealle toimii kivasti, mutta se onkin tokon pa:sta tuttu, vasemmalle pyöriminen on erittäin kankeaa, siinäpä kans haastetta!

Kommentit

  1. Voi ei, ihana ku se on nii ilone :D Pääsisköhä joskus treenailemaa tein kanssa, ku treenaillaa suunnillee samoja asioita Tuikun kans, erityisesti takapuolen liikuttelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei takapääharjoitusten treenaaminen kimpassa kuulostaa kivalta!:) Asutko sä täällä pk-seudulla?

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit