Vesitöistä nolla

Elsa kävi hakemassa vesitöistä nollan. Eipä ollut mikään yllätys, ongelma oli taas oudossa rannassa. Ei millään veteen ja sitten kun se vihdoin lähti uimaan, kääntyi takaisin ennen lintua. Mua eniten ärsyttää tässä se, että ollaan treenattu paljon vaikeammissakin paikoissa, mikä tässä nyt oli ongelma? Olkoot, mä en jaksa vaivata päätä tällä, onneksi KAER-kokeisiin pääsee ilman vesityötulostakin, ykkösestä vaan ei voi edes haaveilla.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Joo ei ton prinsessan ajatuksista ota selvää.. Mutta ensi vuonna sitten uudestaan, ehkä..

   Poista
 2. No voi sentään. Mutta sentään kävitte kokeileen :) Meki ehkä ens vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä me käytiin kokeilee, koska se on niin paikasta kiinni miten menee. Nyt kyllä se nouto oli vaikee kun oli noin 50 metrin noutomatka ja se lintu heitettiin kaislikosta silleen ettei koira välttämättä kunnolla nähnyt heittoa.. no ehkä ensi vuonna..

   Poista
 3. No voi harmi! Kisajännitystä varmaan, koira-pahus kun vaistoaa omistajienkin jännityksen. Kyllä Elsa varmasti osaa, yleensä ne osaa vaikka mitä kun ei ole paineita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että oli kisajännitystä ilmassa..:)

   Poista
 4. Tiedättepä ainakin, ettei tartte enää lähteä tohon Sauvon paikkaan kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silleen kyllä helppo ranta, ei ollut mikään äkkisyvä mikä yleensä tuottaa Elsalle vaikeuksia. Ehkä sillä vaan ei ollut munaa lähteä noin pitkälle uimaan yksin? Jos sais jostain sitä itseluottamusta lisää tuolle koiralle niin varmasti onnistuis tuollakin noutaminen. Oli vaan sellainen paikka et tuskin sinne voi mennä itsenäisesti edes harjoittelemaan, taitaa olla jonkun yksityisen mökkiranta?

   Poista
  2. Joo, se on yksityinen ranta. Mutta voi sinne päästä treenaamaan jos kysyy.

   Poista
  3. Pitää miettiä jos ensi vuonna menis samaan paikkaan.:) Tietty aina parempi jos on tuttu ranta kun Elsa on tällainen arkajalka.:)

   Poista
 5. Meidän blogissa on teille haaste!:)

  http://novascotiannoutajahilla.blogspot.fi/2013/09/meidan-kesa-2013.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit