Peräänmenon prinsessa

Eilen alkoi kauan odotettu kanalinnustuskausi ja Elsa pääsi heti aloitukseen mukaan. Elsalla on näkynyt kehitystä viime vuoteen verrattuna, mutta peräänmenoa on edelleen ja siksi linnut ovat jääneet lentelemään.

Eilen oli ollut kolme naarasteeritilannetta ja tänään oli ollut koppelopoikue. Elsan haku on parantunut viime vuodesta tosi paljon, pitää enemmän yhteyttä ja kulkee enimmäkseen edessä. Toivottavasti se peräänmeno tästä alkaa kitkeytymään pois, on aika turhauttavaa kun koira muuten osaa hommat, mutta sörssii tilanteet ampaisemalla perään. Tänään oli kuulemma oikein ensin noussut takajaloilleen ja painanut perään, kieltämättä tästä tilanteesta olisi ollut hauska nähdä video.

Lintuja kuulemma on enemmän kuin viime vuonna, mutta ei niin älyttömästi kuitenkaan mitä on hehkutettu joka paikassa. Huomenna Elsalla onkin sitten vapaapäivä.

Kommentit

 1. Ei nää retkut päästä meitä helpolla :P Pyry vois melkeen mennä ajokoirien kokeisiin, niin komiaa jänisajoa haukun kera se suorittaa. Ja me ei otettu seisojaa siksi, että saatais ajokoira..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pyryä.:D Joo ei nämä retkut päästä helpolla, mutta toivottavasti sitten joskus oppii ja sit voi keskittyä siihen itse asiaan eli lintujen metsästämiseen.:)

   Poista
 2. Elsalla on varmasti tosi kiva loma! Kyllä se siitä, hiljaa hyvää tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hiljalleen..:) On kyllä sitkeessä tuo peräänmeno ja onhan se itse perään meneminen varmaan jo aika palkitsevaa. Toivottavasti jossain vaiheessa ymmärtää ettei siitä hyödy mitään (ellei sit saa koppeja, joita se kyllä on pari jo saanut viime syksynä..).

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit