Let's Go 2013


Tänään oli näyttelyt Vantaalla, Elsa pääsi pitkästä aikaa kehään. Elsa oli tosi reipas odotellessa omaa vuoroaan ja kehässäkin, kunnes se mitattiin. Meni pieneltä tytöltä maku koko hommaan. Kyllä se tsemppasi hyvin ja seisoi nätisti, mutta tuomarille tämä ei riittänyt. Mielestäni Elsa sai hienon arvostelun ja mietin, että jäikö ERI saamatta, koska ei ollut niin reipas?

AVO EH
48 cm. Huvud med bra proportioner, korrekt bett, uttrycket störs att den trivs i ringen, bra hals, rak i sin skuldra, bra längd på bröst, lite kort kors, ordinärt vinklad, rör sid bra från sidan men wid front samt lösa armbågar bra päls och färg. Eva Jönsson, Sweden

Näyttelyn jälkeen tekemään kivat tokotreenit ennen huomista koetta. Paikkamakuu meni tosi hienosti, ei kertaakaan noussut vaikka jotain puluja lenteli isossa parvessa. Hyppy meni hienosti. Jäävät osasi (viikko sitten oli seisominen unohtunut täysin, mutta ollaan palauteltu sitä mieleen tässä viikon aikana). Luoksari oli joku ihme banaanikaarella varustettu mitä ei yleensä ole. Hyvin jaksoi tokotreenit vaikka oli ollut monta tuntia paahteessa näyttelyissä. On tainnut aikuistua tai sitten se vaan osaa rauhoittua niin paljon paremmin mitä ennen.

Kommentit

 1. Kiitos!:-) Varmaan siksi niin hyvä kun pienestä pennusta olen palkkailut katsekontaktista, en tiedä :-D Ja aluksi vaatinut seuraamisessa aivan pientä "täydellistä" pätkää, jossa hyvä katsekontakti ja pidentänyt sitten seuraamismatkaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Elsa ja tsemiä kokeeseen!

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvinhän ne näyttelyt meni ja onnea kokeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihan hyvin meni, jäi vain harmittamaan et jos Elsa olis reippaampi niin saisko se parempia arvosteluja?

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit