Hyeenan paluu

Pieni mustavalkoinen petoeläin matkasi yöjunalla takaisin etelään. Lapin metsästysreissu on takana ja oli niin ihanaa saada pieni porsas takaisin kotiin! Elsa on astetta hoikempi ja lihaksikkaampi, uni maistuu, pieni kuukahti heti sänkyyn ja siinä se edelleen nukkuu.

Ajattelin laittaa muutaman kuvan kuluneilta viikoilta. Aina muistuttelen ihmisiä siitä, että muistakaa sitten nauttia niistä koirattomista hetkistä.. onneksi itsekin otin nyt astetta enemmän irti. Toki jumiutunut niska-hartiaseutu muistuttaa siitä, että en käynyt kertaakaan lenkillä näinä viikkoina. Auts. Useana aamuna meinasin nukkua pommiin, koska ei ollut Elsaa herättelemässä. Ihan hirveetä herätä silleen, että varttin päästä lähtee juna! Jos totta puhun, ei tainnut olla yhtäkään rauhallista aamua, jokaisena aamuna tuli enemmän tai vähemmän kiire lähteä töihin. Paljon tuli lähdettyä suoraan töistä shoppailemaan. Nyt olen saanut jotain kivoja hankintoja tehtyä kotiin, nyt tää alkaa oikeasti tuntumaan niin minun näköiseltä kodilta.

 
Design Market siskon kanssa. Oli hirveä tungos, mutta tosi kivoja ja inspiroiviakin juttuja! Käsityömessuillakin tuli käytyä, mutta ne oli vähän pettymys.. Aloitin yhden maaliprojektin, mutta se on vieläkin kesken, koska siinä tuli aikamoinen takapakki sit kuitenkin..

Ostin Olloclipin iippariin, nyt sit varmaan tulee jatkossa otettua enemmän kuvia kännykällä, varokaa vain.:D Elsalle heräteostoksena pimeässä hohtava frisbee.

Koiran kehonhuolto-viikonloppu, josta tein merkinnänki tänne. Pesin mustavalkoisen maton ja tilalle tuli ihana violetti matto. Oi että mä tykkään tuosta matosta! Noi kuviot on vähän koholla ja tykkään tosi paljon, että matoissa on eri tekstuureita, kivan tuntuisia paljaita jalkoja vasten.

 
Bambityyny, voi suloisuus! Ihan hirveesti vain jotain ostoskuvia, ei ollut tarkoitus, että tulisi joku krääsäpostaus. Jotenkin sitä on ollut niin helppo lähteä suoraan töistä jonnekki ostoksille ja sitten on tarttunut mukaan yhtä sun toista. Olen myös päässyt taas vähän kiinni neulomiseen, ihanan rentouttavaa näpertelyä.

Mulla on ihan hirvee morkkis siitä kun ei ole tullut lenkkeiltyä ja se tuntuu heti kropassa. Mä alan ymmärtämään vähitellen niitä ihmisiä, jotka hankkii koiran vain lenkkeilykaveriksi.

Kommentit

 1. Lenkittömyys on kyllä kurjaa, vaikka toisaalta on ihanaa, kun ei tartte heti työpäivän (tai -yön) jälkeen lähteä ulkoilemaan vaan voi just mennä kaupungille tms. suoraan töistä. Mullakin jää lenkkeily tosi vähiin ilman Urpoa, kun yksin on niin tylsää lähteä käppäilemään ja sitten taas jalat ei kestä jokapäiväisiä juoksulenkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin käppäily on kurjaa, varsinki kun nyt on jo aika viileää niin mieluummin jää sitten sisälle lämpimään.:)

   Poista
 2. Ihana bambityyny!! Ja tuo jätski! o-ou, alkoi tehdä mieli :D

  Mulla on muuten ihan sama juttu! Koirattomana ei tule lenkkeiltyä ollenkaan. Jotenkin se tuntuu niin hölmöltä ja turhalta kävellä vain päättömästi tuolla ulkona yksikseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelö oli ihan törkeen hyvää! Joo, juurikin päätöntä samoilla yksin tuol kylmässä.:D En ymmärrä miten joskus viittein käydä yksin lenkillä, vieläpä monta kertaa viikossa.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit