Pikkukoira ihan hukassa

Olen viime päivinä huomannut sellaisen asian, että Elsalla ei ole mitään käsitystä missä kerroksessa me asutaan. Asun kolmannessa kerroksessa (käytännössä neljännessä, koska pohjakerros alkaa 0-kerroksena), täällä ei ole hissiä. Aina kun tullaan portaita ylös, Elsa menee jokaisessa kerroksessa saman nurkan oven taa haistelemaan, ovet ovat samassa kohtaa missä minunkin asunnon ovi, sitten Elsa on ihan pöllähtäneen näköinen kun jatkan portaita vielä ylöspäin. Meneehän siinä pieni koira ihan sekaisin, koska kivutaan näin monta kerrosta ylöspäin ja jokainen kerros näyttää samalta.;)

Tänään olin matto-ostoksilla. Hypistelin yhtä ihanaa villamattoa käsissäni, melkein jo kiikutin sitä kassalle, kunnes muistin Elsan villafetissin.;) Kaikki villanen pitää ottaa revittäväksi! Yhtenä päivänä se oli varastanut kirppispussista villaisen pipon, no koiran leluksi se lopulta päätyi ja hyvä lelu olikin!

Kommentit

  1. Urpolla oli ihan sama juttu, kun asuttiin kerrostalossa. Aina se oli menossa väärän oven taakse! Mn mielestä on outoa, ettei koira muka haista, mikä ovi on oma?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin ihmettelen, että miksei se muka haista että on väärä ovi.:D Oikea nurkka sentään ettei ihan kaikkia ovia kokeile.:D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit